Gestreepte mandjes van Zeeman | Interieur

Zwart en wit, zeker in combinatie met elkaar, vind ik prachtig voor in mijn interieur. Dus deze mandjes moesten mee naar huis!

De mandjes kocht ik bij Zeeman. Zij hebben de laatste tijd enorm veel leuke en hippe spullen voor je interieur. Zeker eens gaan kijken dus, als je de Zeeman normaal overslaat.

Ze zijn meer ecru en zwart, wat ik nog mooier vind dan zwart wit. Dat wordt al snel wat hard en is moeilijker te combineren. Door het ecru komt het zachter over en wat natuurlijker.

Er zit een metalen ring in de onderkant en de bovenkant, zodat ze goed rechtop en open blijven staan. Het materiaal is een soort linnen, heel stevig.

In het kleine mandje heb ik mijn kwasten gezet. Helemaal los ging niet goed, dus ik heb ze met vaasje en al in het mandje gezet. Het vaasje zie je niet meer, die is net een centimeter lager.

Schattig toch? Niet heel opvallend, wel heel erg leuk. En als ik het zat ben, dan gebruik ik hem gewoon weer voor wat anders. De grotere mand staat in mijn kast, met een aantal losse make-upjes erin. Maar deze kan ook heel leuk zijn om tijdschriften of een plaid in te bewaren.

De grootste mand kost €2,49 en de kleine kost €1,99.

Liefs Iris

3 Reacties

  1. Jantine
    april 23, 2017 / 09:45

    Die zijn leuk zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *