Zwanger update #5 week 25 t/m 28

Tijd voor weer een zwangerschapsupdate! Week 25 tot en met 28 dit keer, de overgang naar het derde en laatste trimester. Zo heb ik deze weken beleefd..

Week 25:
Deze week gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me goed en rustig, al komt onze bruiloft ook steeds dichterbij. Elke avond ben ik daar wel mee bezig, maar dingen regelen en checken maakt mij ook weer rustig in mijn hoofd. De baby is lekker aan het schoppen, vooral ‘s morgens en ‘s avonds. Zo’n gezellig gevoel en wat heb ik geluk met deze makkelijke zwangerschap.

Week 26:
De week van onze bruiloft, dus ik ben op het werk druk bezig om alles klaar te leggen voor invallers. Zwanger trouwen is geen droom van mij geweest, maar wat bijzonder dat het dan toch zo loopt. Aan het begin van de week heb ik nog geen idee of mijn jurk wel of niet gaat passen, dus ik knijp hem stiekem wel een beetje. Bij het doorpassen kreeg ik hem nog wel gewoon dicht (say whut, met die dikke buik!), maar hij moet natuurlijk wel vermaakt worden. Eenmaal de laatste pas zit hij goed en krijg ik hem mee. Je ziet eigenlijk amper dat ik zwanger ben, zo gek. Alleen als ik mijn hand onder mijn buik leg, dan zie je de bolling. Verder neem ik deze week een behandeling bij de schoonheidsspecialiste, een spray tan en een manicure/pedicure, wat een verwennerij. Vrijdag 1 juni is het dan zover, we genieten enorm van deze mooie en bijzondere dag.

Week 27:
De rust is weer wedergekeerd. De bruiloft is voorbij en ik kan het plannen en organiseren nu loslaten. We kijken de trouwvideo elke dag en genieten ontzettend na. Ik voel de baby goed en vind het zo’n leuk gevoel. Mijn buik lijkt ook wel een groeispurt te maken, nu hij niet meer in die jurk hoeft te passen.

Week 28:
Het einde van het schooljaar komt steeds dichterbij, dus ik ben vooral bezig met rust houden na drukke werkdagen. In het weekend gaan we op pad voor een vloer voor het nieuwe huis, rustig kijken wat er allemaal is en wat we willen. Ook maak ik weer eens een buikfoto, wat is hij enorm gegroeid he! Ik draag erg naar voren, dus van achteren zie je helemaal niet dat ik zwanger ben. Ook met de kilo’s gaat het goed. Op dit moment ben ik 6 kil0 aangekomen, wat eigenlijk alleen maar baby, vruchtwater en placenta is. En dat terwijl ik mijn eetpatroon niet heb aangepast, mij hoor je niet klagen hoor.

Tot de volgende update!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *