Ziaja Coconut handcrème | Beauty

Voor mij een nieuw merk, Ziaja. Het is een Pools merk, met minimalistische verpakkingen. Ik heb er al veel over gehoord, maar maak nu pas voor het eerst kennis.

De tube kokos handcrème kreeg ik in de Styletone box een tijdje geleden. De crème is niet duur, je betaalt er maar €2,49 voor. Een prima prijs voor een handcrème vind ik.

Ziaja is een Pools merk, maar het wordt internationaal verkocht. In Nederland kun je het in de winkel kopen in Den Haag, of in de webshop. Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten en strakke, duidelijke verpakkingen. Kwalitatief goede producten voor een betaalbare prijs. Duur is het absoluut niet, dat vind ik zeker een pluspunt. De producten zijn niet getest op dieren, mocht je hier waarde aan hechten.

Dat er niet zoveel aandacht aan de verpakking wordt besteed, maar wel aan het product vind ik fijn. Ja, een mooie verpakking is leuk. Maar ik vind de werking van het product toch wel belangrijker.

Wat extra verzorging voor mijn handen is altijd welkom. Die van mij zijn kurkdroog en de handcrème komt dus zeker van pas. Kokos is niet een geur die ik zelf gekozen had, maar ik vind het wel erg lekker. Je ruikt zeker kokos, maar het is niet overheersend.

Hier zie je de bestanddelen. Niet veel bijzonders, wel voedend. Voor deze prijs kun je ook geen oliën of fijne boters verwachten denk ik. Ik zie parfum bijna onderaan de lijst staan, daar zit dus maar een kleine hoeveelheid van in het product.

Een handige opening, met een brede dop. Hij sluit goed, dus je kunt hem met een gerust hart in je tas meenemen. De substantie van de crème vind ik wel wat te dun voor deze verpakking, je hebt al snel teveel.

Te dun voor de verpakking misschien, maar zeker niet onprettig. Doordat de crème dun is trekt hij snel in en voelt hij luchtig aan. Liever een extra laagje dan lang een vettig gevoel.

Leuk om op deze manier eens kennis te maken met dit merk. De crème is niet spectaculair, maar zeker fijn, ik blijf hem gebruiken. Budgetproof, dus je probeert dan sneller wat andere producten uit een lijn of van een merk.

De tube Ziaja Coconut handcrème bevat 80 ml en kost €2,49 per stuk. Je koopt Ziaja in de winkel in Den Haag en in de Ziaja webshop.

Ken jij dit merk al?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Bea
    januari 21, 2017 / 14:41

    Ik ben wel bekend met Ziaja; bestel er regelmatig in de webshop, vooral de bodybutter en dan met name de cacao variant, vind ik heerlijk.
    Samen met Balea en The Bodyshop is ook Ziaja één van mijn favoriete merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *