Wishlisted: Luxe skincare & make-up

Je hebt van die producten, die je altijd bekijkt in de parfumerie.. maar nooit koopt. Ze zijn te luxe, te duur, alleen maar om naar te kijken. De producten in dit artikel zou ik heel graag kopen, maar vind ik simpelweg te duur om zomaar aan te schaffen. Ze staan daarom in mijn wishlisted lijst. Voorlopig blijft het dus bij kwijlen.. kwijl je mee?

Bron: Beautyandthedirt

Een moisturizer waar ik al zoveel goeds over gehoord heb: de Chantecaille Just Skin tinted moisturizer. Deze moisturizer heeft een tintje, zodat je geen foundation meer nodig hebt. Ideaal voor in de zomer, denk ik.

Bron: Arabiastyle.com

Nieuw bij Chanel is deze Chanel Les Beiges Healty Glow foundation. Chanel foundations zijn vaak super, ik ben een grote fan van de Vitalumiรจre Aqua foundation bijvoorbeeld. De kleuren zijn licht genoeg voor mijn huid en ze hebben een mooi effect. Deze nieuwe foundation zou ik daarom ook graag proberen.

Bron: Sephora

Net zoals deze nieuwe Diorskin Forever foundation van Dior. Met dit merk heb ik niet zo heeeel veel, ik vind het wat minder ‘klassiek’ dan Chanel. Maar ik heb er wel een aantal mooie highlighters en een oogschaduwpalette van. Ook de BB cream beviel mij prima, deze vond ik een heel natuurlijk effect geven met precies genoeg dekking. Ik wil die altijd nog eens opnieuw aanschaffen. Het maakt mij ook extra nieuwsgierig naar deze nieuwe foundation!

Bron: Sephora

De Becca Shimmering Skin Perfectors vind ik ook erg mooi om te zien. Ik hou wel van een beetje highlighter, zeker in de zomer. De kleur Champagne Pop is erg populair en die zou ik best willen toevoegen aan mijn collectie.

Bron: Sephora

Deย Eve Lom Cleanser is een van de bekendste balm cleansers die er is. Wel een hele dure, er zijn genoeg goedkopere alternatieven te koop. Maar hij lonkt nog steeds, the one and only Eve Lom.

Welk luxe item wil jij nog graag kopen?

Liefs Iris

2 Reacties

  1. jantine
    januari 29, 2016 / 16:12

    Mooie wishlist hoor! De Becca highlighter wil ik ook graag toevoegen aan mijn collectie! ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *