Winter skincare favorieten

De winter, het seizoen van droge lippen, droge huid en statisch haar. Deze beautyproducten zijn bij mij dan favoriet!

Hoewel het al bijna eerder licht wordt en langer licht blijft, is de winter eigenlijk nog maar net begonnen. Ik merk het zeker en pas de producten in mijn badkamerkastje erop aan.

Lipbalsem
Dit smeer ik sowieso elke ochtend en avond, het hele jaar door. Mijn favorieten zijn homeoplasmine en de lipbalms van Balea. De lipbalm die ik bij de DM kocht afgelopen zomer is ook top.

Doucheolie
Vroeger gebruikte ik graag die van Sabon, maar helaas is die winkel failliet. Ik vind de doucheolie van Rituals ook heerlijk en verzorgend. In alle geuren van het merk te koop, dus prima te combineren met een bodycream of bodymist.

Gezichtsolie
Als je mij 10 jaar geleden had gezegd dat ik nog van gezichtsolie zou gaan houden had ik je voor gek verklaard. Toen net 20, met een gemengde huid. Ik kon snel gaan glimmen en had weinig extra verzorging nodig. Nog steeds heb ik wel onzuiverheden en ik heb nooit velletjes op mijn gezicht. Maar die extra verzorging, die kan ik inmiddels wel waarderen. Mijn favoriet is nu die van Dr Botanicals. Maar ook Kruidvat heeft een fijne olie en van The Ordinary gebruik ik graag de Squalane.

Haarcreme
Mijn favoriet van nu is deze van Garnier. Helaas niet in Nederland te koop, maar wel bij de DM. Voedend, geen statisch haar, maar niet te heftig.

Handcreme
Ook dit gebruik ik het hele jaar door, maar vaker in de winter. Door de jaren heen heb ik een aantal hele fijne cremes ontdekt. Zoals die van The Chemistry Brand, L’Occitane en Rituals. Maar welke voor mij het beste werkt is de Working Hands in het lelijke groene potje.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. januari 6, 2020 / 10:50

    Leuk om te lezen Iris πŸ˜πŸ‘πŸ» Ik gebruik zelf ook graag de doucheolie van L’occitane, die is zo heerlijk. Men zegt dat een vette huid juist gezichtsolie nodig heeft, je huid wordt vet omdat je huid bij gebrek aan olie of vet dit juist gaat produceren. Ik gebruik het elke avond en merk echt verschil 😁

    Leuke post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *