Wil & Tien planners | Lifestyle

Zeker tien keer heb ik ze in mijn mandje gestopt, want ze zijn zo leuk. Uiteindelijk bestelde ik ze, de twee planners van Wil en Tien.

Ontzettend leuke stappen maken ze, Willemijn en Martine van Wil en Tien. Ik volg ze graag en heb hun boek met veel plezier gelezen. De planners zijn ook super, ik wilde ze dan ook graag hebben. Maar ja, weer planners erbij, ik heb er al zoveel. Toch denk ik dat ik deze nog wel eens veel zal gaan gebruiken.

Ik bestelde de combideal, met beide planners erin. Je kunt ze uiteraard ook los kopen als je dit wilt. De planners zijn beide niet iets wat je niet zelf ook los in een notitieblokje kunt doen, zeker een mindmap kun je makkelijk zelf maken. Maar hey, dit ziet er wel heel leuk uit!

De Keep Dreaming planner is op A3 formaat, het dubbele van A4. Lekker groot dus, je kunt er enorm veel op kwijt. Het papier is 120 grams, dus lekker dik en er zitten maar liefst 25 vellen op. Ideaal om een idee op uit te werken of een feest mee te plannen bijvoorbeeld.

De Keep Goaling planner kun je gebruiken om je plannen na een sessie mindmappen concreet te maken. Of als je al een doel hebt, deze verder uit te werken. Afvallen, een mooie reis, iets waarvoor je wilt sparen.. Deze planner is op A4 formaat met 50 vellen normaal 80 grams papier.

Mooie planners, waardoor je meteen zin krijgt om ermee aan de slag te gaan. Gedachten op een rijtje, plannen en doelen uitwerken, ik hou er wel van.

De Keep Dreaming planner kost los €14,95
De Keep Goaling planner kost los €9,95
Beide planners kun je kopen in een combideal voor €22,00

Liefs Iris


Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *