What’s in my shower

Binnenkijken bij iemand anders, doen we dat allemaal niet graag? Ik geef jullie vandaag een kijkje in mijn douche. Want hier staan toch meer beautyproducten dan gemiddeld, zeker omdat ik hier in mijn eentje woon. WelkeΒ producten dat zijn zie je in deze video!

In mijn badkamer heb ik zowel een bad als een douche. De douche is een inloopdouche met deurtjes. Die zijn niet echt mijn smaak, maar zaten er al in toen ik dit huis kocht. En zonder zou ik ook echt niet kunnen, want dan wordt het een groot waterballet. In de douche heb ik twee rekjes van Tomado. Deze zijn stevig, roesten niet en hebben veel ruimte. Het enige nadeel vind ik dat de ruimte tussen de ‘spijlen’ (om het maar even zo te noemen) iets te groot is. Soms vallen producten om omdat ze niet stevig genoeg staan.

Op de bovenste plank staan haarproducten, waaronder twee enorme verpakkingen Moroccanoil. Deze zijn te groot om op de andere plakjes te staan en ik wil een pompfles niet op de grond zetten omdat ik bang ben dat er dan water in komt.

Op de tweede plank zie je ook voornamelijk haarproducten en mijn Clarisonic.

Daaronder een plankje met gezichtsproducten en een fles douchegel. Deze heb ik een keer laten vallen (stenen vloer, dus meteen stuk) en de dop is niet meer heel.

Het onderste plankje heeft vooral scrubs en douchegel erop staan.

Hoe berg jij je producten in de douche op?

Liefs Iris

4 Reacties

 1. februari 9, 2016 / 16:37

  Leuk kijkje in de douche!
  Het onderste plankje van het tweede rekje staat helemaal links een leuk uitziend product. Welke is dat?

  • Iris
   Auteur
   februari 10, 2016 / 20:32

   Dat is een douchegel van Soap & Glory!

 2. Linda vv
  februari 10, 2016 / 22:50

  Ik heb een kunststof laden kastje net buiten de douche staan. Ik haal alles uit de douche als ik klaar bent. Mijn lieve vriendje vind het namelijk helemaal geen probleem om dames producten te gebruiken dus dan is ineens mijn shampoo leeg of mijn rituals douche foam… Ik haal altijd netjes douche gel voor hem maar hij geeft nooit door als het op is. Dus dan haal ik het er maar uit.

  • Iris
   Auteur
   februari 11, 2016 / 19:22

   Hier heb ik hardop om moeten lachen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *