What I’m loving oktober | video

Weer vijf favorieten deze maand. Dingen die ik met veel plezier gebruikt heb en jullie ook zeker aan kan raden. Vooral budgetproof producten, al zit er ook wel een hele luxe tussen!

Mijn favorieten van deze maand zijn er niet heel veel, ik heb een mooie routine ontwikkeld en probeer niet heel veel nieuwe dingen uit. ‘s Morgens heb ik niet heel veel tijd en dan wil ik gewoon zo snel mogelijk klaar zijn. Waar mogelijk heb ik mijn review gelinkt aan het product.

Hadalabo serum
Heel licht van substantie, trekt snel in en geeft een enorme vochtboost. Ik heb een gemengde huid, dus ik ga al snel glimmen. Dit spul is een extra stap voor mijn serum, maar is geen extra laagje op mijn huid. Ideaal en ik gebruik dit iedere dag.

Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara
Al jaren een van mijn favorieten. Ja hij is duur, dus ik koop hem alleen wanneer er 40% korting is. De verpakking is prachtig en hij geeft een mooi resultaat. Flink volume, maar geen dramatisch effect. Het borsteltje heeft haartjes, maar is heel basic van vorm.

Balea haarolie
Hij stond al even in mijn kast, maar nu al mijn samples op was hij dan eindelijk aan de beurt. Veel siliconen, maar ook zonnebloemolie en arganolie. Niet te vet voor mijn haar, maar maakt het wel glad en zacht.

Balea vanille en amandel shampoo
Alleen de geur is al geweldig. Een voedende shampoo, wat handig is met het kouder wordende weer. Maakt  goed schoon, maar verzorgt ook. Er is ook een conditioner en masker verkrijgbaar van deze lijn, die neem ik de volgende keer dat ik bij DM ben graag mee.

Kiko Glamorous eyeliner 413 Forest Green
Deze gebruik ik de laatste tijd vaak onder mijn ogen als accentkleur. Ik vervaag het met een wattenstaafje, zodat het niet heel erg meer opvalt. Geeft net dat beetje extra aan je ooglook, terwijl het nog geen minuutje extra kost.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. oktober 25, 2016 / 07:36

    Geen van de producten kende ik al, zeker leuk om ook een keer te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *