What I’m loving maart | Video

Bijna het einde van de maand, dus ik laat mijn favorieten weer aan jullie zien. Een aantal budgetproof producten, maar ook een paar van MAC!

favo1

The Ordinary moisturizer
Heerlijke crème! Een merk dat staat voor werkende ingrediënten voor een eerlijke prijs. Ik heb inmiddels een bestelling geplaatst met nog meer artikelen en natuurlijk een back-up voor deze moisturizer. Maakt mijn huid zacht en irriteert niet. Ik vind ‘m super!

MAC lipstick in Brave
Ohhhh iedereen zou deze kleur moeten hebben. Net zoals Faux, een vrij neutrale kleur. Kan bij alles, past bij alles. Een satin finish, dus met een glansje en medium dekking.

MAC lipstick in Craving
Nog zo’n prachtige tint. Neutraal, maar wel een stuk opvallender dan Brave. Een amplified creme finish, dus flink gepigmenteerd.

Ebelin konjacspons
Een spons van konjac, een natuurlijk materiaal uit Azië. Even natmaken en hij wordt zacht. Ik gebruik dit in combinatie met een facewash. Het schuimt meer, dus je hebt minder product nodig. Je kunt de spons ook zonder reiniger gebruiken. De meeste sponzen zijn rond de tien euro, deze is maar drie euro.

Bebe Young Care duschbalsam
Een dikke en romige douchegel met de luxe geur van jasmijn. Hij droogt niet uit en ruikt heel erg lekker. Verder weinig bijzonders, maar dit is een heerlijke douchegel voor dat geld.

MAC Dainty blush
Bij mij zijn twee blushes echt ultieme favorieten, Nars Deep Throat en MAC Dainty. Deze twee kunnen bij alles en zijn eigenlijk altijd goed. Ik wissel ze af, net waar ik zin in heb. Dainty is een iets glanzende blush, die volgens mij bij iedereen goed past.

Heb jij favorieten deze maand?

Liefs Iris

5 Reacties

 1. maart 28, 2017 / 11:41

  Door deze video heb ik zin om bij Mac te gaan shoppen haha! Brave staat nog op mijn wishlist.

  • Iris
   Auteur
   maart 28, 2017 / 22:21

   Sorry, haha! Ja echt een topkleurtje hoor.

  • Iris
   Auteur
   maart 28, 2017 / 22:22

   Heb vorige week wat dingen besteld om te proberen, ben ook zo nieuwsgierig!

 2. Jolanda
  maart 28, 2017 / 23:03

  Mijn favoriet is MAC Twig, maar op mijn lijstje staat nog Brave, Whirl en Mehr. Zucht, maar ik heb de korting weer staan afgelopen weekend omdat ik heel heel graag Cheekparade van Benefit wilde hebben en die komt morgen binnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *