What I’m loving juni | Video

Tijd voor de favorieten! Ook deze maand heb ik weer een stuk of vijf producten die ik enorme aanraders vind. Waaronder een zelfbruiner… say what?!

favo1

St Tropez Gradual Tan
Een heerlijke zelfbruiner, die heel geleidelijk bruint. Ruikt wel heel typisch naar zelfbruiner, maar ik denk dat ik het meer ruik dan anderen. Ik heb inmiddels ook de Kruidvat variant gekocht, die hetzelfde werkt. Voor mij ideaal, want geen vlekken en geen oranje kleur.

The Ordinary Lactic Acid & First Aid Beauty Facial Radiance Pads
Deze twee zijn samen favoriet, omdat ze beide dezelfde werkzame stof bevatten. Eerst gebruikte ik de versie van The Ordinary, sinds twee weken die van First Aid Beauty, omdat die makkelijker zijn in gebruik. Het is melkzuur, een AHA, die peelt je huid. Je merkt er niets van, maar de volgende dag is je huid heel zacht. Beide zijn ze heel mild, ze prikken niet.

Kérastase Resistance Bain de Force Architecte
Een mond vol, deze naam. Het merk Kerastase is heel luxe en ik was dan ook heel happy met deze sample in mijn Lookfantastic box. Inmiddels is ‘ie al op, maar ik heb hem met plezier gebruikt. Werkt goed en ruikt ZO lekker, wel erg duur helaas.

Etos Sunny Breeze
Een heerlijke geur voor de zomer. Een zwoele, maar ook frisse geur. Geschikt om te dragen in de zon en heel budgetproof, hmm.

Rossmann Beautyblender
Wauw, een van de beste sponzen die ik gebruikt heb tot nu toe. De echte beautyblender ken ik niet, maar ik heb al talloze neppers geprobeerd. Soms zijn ze hard, deze is heel zacht en werkt zo fijn. Kost ook nog eens een stuk minder dan de echte.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *