What I’m loving januari | Video

Na een wat minder spannende ‘toppers van 2016’ editie, heb ik dit keer wel veel nieuwe dingen (her)ontdekt. Dit zijn mijn favorieten!

Nieuw jaar, nieuwe favorieten. In de december video showde ik mijn favo’s van het hele jaar. Echt heel verrassend was dat natuurlijk niet, want de meeste had je al eerder gezien. Dit keer een aantal oude bekenden die weer in mijn dagelijkse routine zijn beland,

favo

Balea Marshmallow douchegel
Een heerlijke en zoete douchegel. Niet allesoverheersend zoet, maar hij ruikt absoluut naar snoepjes. Voor de fles van 350 ml betaalde ik nog geen euro, dus dat is al helemaal leuk. 

*Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion +
Een basic en lichte verzorging in een enorme pompverpakking. Hij is geschikt voor zowel de droge huid en de gecombineerde huid. Geen spf, dus ik kan deze ‘s morgens en ‘s avonds gebruiken. Hij is licht, maar voedt goed genoeg, ook in deze koudere periode. 

Etos Hydrating Fixing Spray
Waarom deze hydrating is, geen idee. Hij is namelijk nagenoeg hetzelfde als de longlasting variant van hetzelfde merk. Bevat relatief veel alcohol, dus daar moet je wel tegen kunnen. Ik ruik het niet en merk er niets van, gelukkig. De spray heeft een fijne nevel en een compacte verpakking. Doet wat hij belooft en is ook nog eens betaalbaar. Ik kocht hem niet voor niets opnieuw.

Kruidvat PCE crème
Een van mijn meest bekeken reviews op Iribella. De tube gaat onwijs lang mee, ik gebruik deze dan ook niet elke dag, meestal een paar keer per maand. Hij is vettig, maar verstopt mijn huid niet. Hij kalmeert wel en verzorgt erg goed. In de koude maanden echt heel prettig.

*Dr PawPaw Tinted Peach Pink Balm
Een balsem voor je lippen, nagels en huid. Op basis van vaseline, met daarin een aantal verzorgende bestanddelen. Deze versie heeft een roze tintje, dus ik gebruik deze voor mijn lippen. Verzorgt, geeft je lippen glans (en laat ze daardoor voller lijken) en een leuk tintje. Niet heel opvallend, maar wel echt een lifesaver voor droge lippen.

Avène Extremely Gentle Cleanser
Een hele zachte cleanser voor de overgevoelige huid. Ik kocht hem jaren geleden al en pakte hem weer uit de kast omdat mijn huid het micellaire water van Hema niet zo lief vindt. Het is een heel vloeibaar product, niet te vergelijken met een milk. Maar wel effectief en heel mild.

Max Factor Clump Defy mascara
Een heerlijke mascara voor dagelijks gebruik. Ondanks dat ik niet van siliconen borsteltjes houd, is dit wel een favoriet. Ik krijg van die borsteltjes snel klonten en plakkerige wimpers. Niet met de clump defy, daar kan ik wel 100 laagjes mee aanbrengen zonder klontjes. Aanrader.

Heb jij al nieuwe beauty favorieten ontdekt in 2017?

Liefs Iris

De producten met een * ervoor heb ik ontvangen namens Styleguide.

2 Reacties

  1. januari 31, 2017 / 07:45

    Ik ben echt dol op Balea. Helaas zijn mijn Balea producten op en is het dus hoog tijd om weer een keer te gaan shoppen in Oberhausen 🙂

  2. jantine
    januari 31, 2017 / 16:34

    Mooie favorieten hoor! De douchegel van Balea lijkt me fantastisch lekker ruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *