What I’m loving augustus | Video

Ook deze maand heb ik weer vijf producten erbij gepakt voor de What I’m Loving video. Eigenlijk allemaal nieuwe dit keer, die ik met plezier gebruikt heb!

favoaug

Embryolisse Lait-Crème Concentré
Een klassieker, deze heb ik jaren geleden ook al gebruikt en meerdere tubes opgemaakt. De crème is vrij vloeibaar, wit en ruikt sterk. Maar absoluut een hele fijne nachtcrème die lekker voedend is en mijn huid een mooie gloed geeft.

Moroccanoil Styling Cream
Een heerlijk product, deze styling cream. Ik gebruik het in plaats van een haarolie, anders is het veel teveel. De crème maakt je haar zacht, glad en laat het er gezond uitzien. Maar, grote plus, maakt mijn haar niet vet. 

Laura Geller Baked Balance-n-Brighten Foundation
Een heerlijke foundation, gebakken mineraal poeder. In de kleur fair, dus licht genoeg. Al is hij wel geel van ondertoon, dus waarschijnlijk mooier in de zomer dan in de winter. Blijft lang zitten, geeft een mooie glow. Matteren doet hij niet echt, maar dat vind ik voor in de zomer wat minder erg.

Maybelline Dream Terra Sun bronzing powder
Een bronzer? Iris? Jaaaaa, deze bronzer is heerlijk licht en mat. Ideaal en ik heb deze de afgelopen maand veel gebruikt. Over mijn gehele gezicht, als ik ook zelfbruiner heb gebruikt of alleen bij mijn slapen en wangen.

Balea Lipbalm Tropical
Balea lippenbalsems zijn goedkoop en werken prima. Geen minerale olie, maar echt voedende bestanddelen. En deze ruikt ook nog eens naar kokos en tropisch fruit, hmm.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *