What I’m loving april | Video

Ook deze maand heb ik weer producten die er met kop en schouder bovenuit steken. Vooral wat skincare betreft deed ik een hele fijne ontdekking.

Mijn favorieten zijn dit keer niet heel uitgebreid, sterker nog, het zijn er maar vier. Maar wel vier hele fijne die ik met heel veel plezier gebruikt heb. En waarvan ik vind dat iedereen ze zou moeten kennen.

favo1

Bioré UV Aqua Rich spf50
Een hele dunne en lichte zonnebescherming. Trekt snel in en laat geen witte waas achter. Bevat wel veel alcohol, maar ik vind de voordelen ruimschoots opwegen tegen dit nadeel.

Benefit Bella Bamba Blush
Een oldie, but a goodie. Ik heb twee favorieten die ik van mijzelf soms moet afwisselen met de andere mooie blushes in mijn collectie. Dit keer zit Bella Bamba in mijn toilettas. Een koraalroze kleur met shimmer erin. Goed gepigmenteerd en een universele kleur.

Mac Prep +Prime Transparent Finishing Powder Pressed
Dit poeder wilde ik al zo lang een keer proberen. Het is een transparant poeder dat je gebruikt om je make-up mee af te poederen zolang het lang blijft zitten. Niet teveel gebruiken, want dan zie je een witte gloed. Het is zuinig in gebruik en doet zijn werk erg goed. Ik ben heel tevreden!

The Ordinary skincare
In de Lookfantastic box kreeg ik een moisturizer van dit merk. Hij beviel heel goed en ik ging naar meer informatie op zoek. Tijdens mijn zoektocht raakte ik zo enthousiast dat ik een aantal producten bestelde. Ik heb ze een aantal weken in gebruik en ben lyrisch. Het werkt zo goed en is prima betaalbaar. Ik ga absoluut nog meer producten proberen en de nodige back-ups inslaan.

Heb jij favorieten deze maand?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *