Weleda Skin Food Light moisturizer

Vroeger vond ik dit echt een suf merk, maar inmiddels ben ik helemaal om en hebben we best een aantal Weleda producten in huis!

Weleda is een 100% natuurlijk merk. Ik kende het vooral van naam en het zat heel vaak in de Glossybox of andere boxen toen die nog erg hip waren. Als beautyaddict vond ik het maar suf, ik liet het links liggen.

Maar inmiddels ben ik juist op zoek naar natuurlijke producten en ik gebruik het merk voor onze mini graag. Dus ik keek ook eens bij het gewone assortiment en vond daar ‘Skin Food’, een naam die mij wel bekend voorkwam! Ik nam een tube mee, om eens te proberen.

De Skin Food Light is een voedende moisturizer, maar minder vettig dan de originele Skin Food versie. Hij zit in een tube van 30ml, maar is ook verkrijgbaar in 75 ml versie. De gewone Skin Food heb je ook als bodybutter.

Fijne bestanddelen, je ziet ze hierboven.

Volgens Weleda: Skin Food Light is een welkome dorstlesser voor de droge huid. Ze biedt namelijk onmiddellijke hydratatie en comfort door haar lichte, snel intrekkende formule. Het geheim van deze crème is de combinatie van biologische zonnebloemolie met o.a. driekleurig viooltje, kamille en calendula. Zij hydrateert de huid langdurig en herstelt de barrièrefunctie. Ideaal om altijd bij de hand te hebben voor droge en ruwe plekken op gezicht en lichaam.

Ik gebruik ‘m graag ‘s avonds, als nachtcreme. Hij voelt fijn aan, smeert makkelijk uit en trekt inderdaad snel in. De geur is iets kruidig, wat erg past bij Weleda. Maar je ruikt het al snel niet meer, het is niet erg aanwezig. De tube van 30 ml is perfect als dag- of nachtcreme of om het eens te proberen.

Heerlijk voedend, niet vettig en een fijn idee dat het helemaal natuurlijk is.

Een tube Skin Food Light van 30 ml kost €5,99 en is verkrijgbaar bij de (online) drogist of natuurwinkel. Tot en met 9 februari is er 25% korting op Weleda Skin Food!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *