Wat vond ik van mijn adventskalenders?

Oh wat keek ik ernaar uit, mijn mooie adventskalenders openen. Inmiddels zijn ze beide helemaal leeg, waren ze het waard?

Al eerder schreef ik over mijn adventskalenders, toen kon ik er alleen nog maar naar kijken. Beide stonden in ons extra kamertje boven, waar ik mij ‘s morgens klaarmaak. Elke dag dus meteen het hokje of pakje openen, yes!

De kalender met edelstenen kwam van de webshop edelstenenfee. Voor het eerst, want ik had er echt nog nooit van gehoord. Als je nog niet zoveel stenen hebt is dit een ideale manier om je collectie wat uit te breiden. Er zaten 24 stenen in, van ongeveer 2,5 cm groot. De ene steen was mini, de andere een stuk groter. Wat ik vooral heel leuk vond, was de variatie. Ik had een aantal stenen al wel, maar de meeste nog niet. Een aantal kende ik zelfs niet eens!

Tijdens het openen van de hokjes kwam ik er wel achter dat er een aantal stenen in zaten, waarvan ze er niet in ‘hoorden’ te zitten volgens de sticker. Edelstenenfee was heel behulpzaam via Instagram en ik kon alles vragen. Ze hielpen mij de namen van deze stenen te achterhalen, heel fijn. Hulde dus voor deze webshop!

De Rituals kalender was een hele grote, zo gezellig een kerstboom op mijn kastje. Vorig jaar had ik de kleine versie, dit keer de grote. En over deze kalender had ik wel wat gemengde gevoelens. Soms zat er een te gek product in, maar ook een aantal ‘opvullers’ en mannenproducten. Daar ben ik dan minder blij mee, maar hey, that’s part of the deal.

Als je alle producten per dag wilt bekijken, dan kun je naar mijn Instagram account (IribellaNL), ik heb op mijn profiel een ‘hoogtepunt’ aangemaakt met alle stories van de adventskalender.

Wat vond ik leuk aan de Rituals kalender?
– Er zitten een aantal luxe producten in zoals geurstokjes.
– De boom staat heel gezellig en is behoorlijk groot.
– Maar 1 make-up product, daar ben ik onwijs blij mee, want ik heb liever skincare.
– Elke dag een pakje openmaken in plaats van een vakje of hokje heeft zeker wat extra’s.
– De geurkaarsen waren dit keer alle vier verschillend. Dat klopt niet met de bedoeling van Advent, maar is wel fijn voor de afwisseling.

Wat vond ik minder leuk aan de Rituals kalender?
– De opvullers zoals een scrubhandschoen en een hoteldouchegel. Ik snap dat ze er ook wat aan moeten verdienen, maar hier maak je mij niet heel blij mee.
– Producten voor mannen. Nu heb ik er een, dus het komt wel op. Maar ik koop die kalender toch echt voor mijzelf.. Nu zegt Rituals dat deze lijn unisex is, maar ik vind de geur echt een mannengeur.
– Er zaten doosjes zonder lusje bij, dat verwacht ik niet bij zo’n dure kalender.
– Geen producten van de nieuwste kerstgeur, dit was vorig jaar wel het geval.

Of ik vorig jaar nog een keer de Rituals kalender koop weet ik nog niet, maar hij beviel zeker goed! Ik koop voor datzelfde bedrag dan wellicht liever een grote set in een van mijn favoriete geuren.

De edelstenenkalender zou ik zo weer kopen. Je betaalt er niet idioot veel voor en je krijgt er prachtige stenen voor terug.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *