Vitamasques Pomegranate Sheet Mask | Beauty

Sheetmaskers en de zomer zijn een gouden combi. Deze van Vitamasques kreeg ik in de Lookfantastic box en wilde ik graag proberen!

In het masker zit namelijk granaatappel verwerkt, wat ik altijd zo lekker vind ruiken. Deze lag bovenop mijn masker stapeltje, want ik ben benieuwd!

Een sheet masker is makkelijk in gebruik en vooral ook heel fijn bij warm weer.

masker1

De verpakking is super, heel mooi met die pitjes overal. Het merk Vitamasques maakt maskertjes geΓ―nspireerd op Koreaanse huidverzorging. Het Pomegranate masker is een luxe masker gericht op verstevigen en liften en de huid glad en soepel maken.

Het bevat een drie laags masker voor maximaal effect. In het werkende serum zit granaatappel extract. Dit moet de huid hydrateren en verzorgen terwijl het de huid strakker maakt.

masker2

De bestanddelen zie je hier. Het bevat relatief veel alcohol (stom!), maar op de vijfde plek staat ook het granaatappel extract. Ik zie nog veel meer andere extracten staan, castorolie en helemaal ook parfum.

masker3

Op de achterkant van de verpakking staat wat informatie over het masker en ze leggen de drie laagjes uit.

Hoe je het masker gebruikt is vrij vanzelfsprekend. Op een gereinigde huid, het masker op de juiste plek aanbrengen en daarna lekker languit voor 20 minuten. Na het verwijderen druk je de vloeistof in je huid, waardoor alles volledig wordt opgenomen.

masker4voor

Mijn huid zonder enig product erop, voor het maskertje. Iets rood hier en daar, dat hoort een beetje bij mijn roze ondertoon. Verder heel rustig, weinig onzuiverheden.

masker5

Het sheet masker zit netjes opgevouwen in het zakje. Wat je hier goed kunt zien is hoe vochtig het is, het druipt er zowat vanaf!

masker6

Very charming pose, hahahaha. Ja, wie ziet er nu wel nog een beetje charmant uit met zo’n masker op? Volgende keer lachen, ziet er toch wat gezelliger uit. Al is lachen met zo’n masker toch nog best lastig, kan ik je vertellen. Het masker is groot en past goed. Op de ogen na, die zitten toch niet helemaal goed, ik krijg steeds bijna het masker in mijn oog. De onderkant is wat langer, zodat je die rond je kin kunt vouwen en het masker beter blijft zitten.

masker7

Hier zie je het maskertje uitgevouwen, zo’n grappig gezicht altijd. De vloeistof is er bijna helemaal uit, hij is een stuk minder vochtig.

masker8na

Hier zie je mijn huid na het maskertje. Ik zie weinig verschil, behalve dat mijn huid er lekker fris uit ziet. Maar ik voel het wel, lekker zacht en totaal niet droog. Ik was wat sceptisch vooraf, want het is natuurlijk logisch dat je huid strakker aanvoelt met zoveel alcohol in het masker. Maar ik heb er helemaal geen last van, gelukkig.

Een aanrader dus, als je geen gevoelige huid hebt. Of ik hem nog een keer koop weet ik niet, want er zijn ook andere heerlijke sheet maskers die hierop lijken en minder kosten. Maar ik vind hem zeker erg fijn!

Voor het Vitamasques masker betaal je €4,95, het is onder andere te koop via Lookfantastic.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. juli 15, 2017 / 10:01

    Dit masker klinkt heel lekker (ik ben dol op granaatappel!) en het resultaat is ook prima. Ik moet weer eens wat vaker sheetmasks proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *