Viseart Cashmere palette | Beauty

Een merk dat vooral bekend is bij visagisten, maar ook populair onder beautybloggers: Viseart. Ik gebruikte het Cashmere palette voor mijn bruidsmake-up en laat hem nu ook aan jullie zien!

Van dit soort producten, vind ik het altijd fijn eerst een review te lezen. Mijn zusje gebruikt het palette veel en zei dat ik deze echt moest hebben. Het is een professioneel merk waar andere bloggers altijd enthousiast over zijn, dus ik besloot deze te gaan gebruiken voor mijn bruidsmake-up. Het Cashmere palette is een kleintje, handig voor op reis. De kleuren zijn heel neutraal, wellicht wat saai, maar ik ben er gek op.

De laatste keer dat ik een oogschaduwpalette kocht is geloof ik alweer een paar jaar geleden. Maar goed ook, want ik gebruik het eigenlijk alleen als ik iets speciaals heb. Een verjaardag, familiedag, feest.. en die heb ik niet elk weekend natuurlijk. Tijden veranderen!

Een zwart doosje, niet speciaals. Zonder deksel, je trekt het palette er aan de bovenkant uit. Hij is wat vies, met geen mogelijkheid meer schoon te krijgen.

Het palette zelf is van karton, maar voelt heel stevig aan. Het is zwart en voelt zacht aan, luxe hoor. Met het lintje open je het palette, dat sluit met een magneetje. Door hem op een bepaalde manier om te klappen zou je hem rechtop kunnen neerzetten als je dit handig vindt.

In totaal zit er 12 gram oogschaduw in, 2 gram per kleur.

Hier zie je de kleuren bij elkaar, een rij met drie matte tinten en een rij met drie shimmerkleuren. Je kunt daardoor zelf kiezen of je voor een geheel matte of glimmende look gaat of deze met elkaar combineert. De witte is ideaal als highlighter en de zwarte kun je gebruiken om je ooglook donkerder of dieper te maken.

De kleuren naast elkaar. Goede pigmentatie, ze voelen heerlijk zacht aan. Geen gebrokkel, ik voel dat dit goede kwaliteit is. de matte witte kleur valt wat weg op mijn huid, die zie je niet zo goed. Eigenlijk heel fijn, want te wit staat niemand goed.

Deze look droeg ik op mijn trouwdag, volledig gemaakt met het Cashmere palette. Op mijn ooglid eerst de matte middenbruine tint als basis, de witte als highlighter bovenin en in de binnenste ooghoek. Daarna de donkerste shimmery tint in de arcadeboog en de middelste shimmery tint op mijn bewegende ooglid. Ik heb de zwarte kleur gebruikt om mijn buitenste ooghoek wat meer diepte te geven en lijntje op mijn ooglid mee te maken.

Met een oogschaduwbasis (ik gebruik de Urban Decay Primer Potion) blijft de oogschaduw met gemak de hele dag zitten, top!

Ik ben heel blij met dit palette. Het is handzaam, bevat eigenlijk alle tinten die je nodig hebt voor een volledige look en is van hele mooie kwaliteit. Het is de 40/45 euro die je ervoor betaalt meer dan waard.

Je koopt Viseart onder andere online bij Beautybay en The Make-up Spot.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *