Vijf dingen waar ik niet zonder kan | Persoonlijk

Zonder deze dingen ben ik mijzelf niet, ik gebruik ze elke dag en voel mij kaal zonder. Ik zou direct naar de winkel rennen, mocht ik ooit zonder komen te zitten!

Natuurlijk heeft iedereen de standaard dingen in haar tas, zoals sleutels en een portemonnee. Daar kan niemand zonder, dat zou ook een lastige opgave worden. Maar er zijn altijd net die extra dingen, die je ongemerkt toch elke dag gebruikt..

IMG_3279

Mijn telefoon
Oké, niet ongemerkt. Deze gebruik ik elke dag en eigenlijk ook net wat teveel. Als ik opsta even snel social media checken en ook ‘s avonds op de bank is ‘ie erbij. Op mijn werk laat ik hem de hele dag in mijn tas, dan denk ik er niet eens aan. Maar als ik thuis ben heb ik hem vaak in mijn handen.

Parfum
Zonder een geur op ‘s morgens kan ik mij heel kaal voelen. Het is een soort automatisme, ik vergeet het dan ook nauwelijks. Ik wissel veel af tussen de favorieten die ik heb, al helemaal in de zomer. Veel van de geuren die ik heb zijn zomers, heerlijk fris.

Mascara
Met mijn blonde wimpers is mascara een must! Eyeliner laat ik regelmatig liggen, maar mijn mascara niet. Ik vind het niet erg om make-up loos door het leven te gaan in de vakantie en de weekenden. Maar voor naar mijn werk moeten er echt een aantal laagjes mascara op.

Haarelastiekjes
Voor de klas staan met los haar? Niet te doen, kan ik je vertellen. Daarom draag ik mijn haar altijd vast doordeweeks.  Ik heb een voorraad waar je u tegen zegt en op meerdere plekken in huis liggen er elastiekjes.

Kaas
Te lekker!

Van het missen van welke spullen zou jij helemaal wanhopig worden?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. juli 8, 2017 / 00:13

    Ik heb een hele boel armbandjes om (altijd), maar daartussen heb ik altijd een haarelastiekje verstopt zitten. Altijd handig om die bij je te hebben! Zonder telefoon kan ik ook echt helemaal niks… Google maps heeft mij echt al meerdere keren gered.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *