Video | Op = op mei

De maand mei was een hele goede opgemaakt maand. De doos zat stampvol en ik moest de deksel erop duwen om hem dicht te krijgen. Hoog tijd voor een video dus, waarin ik jullie laat zien wat ik allemaal opgemaakt heb. Ben je er klaar voor?

Yes To Carrots douchegel*
Een douchegel die ik al een tijd in huis had. Hoppa, tijd om deze eens op te maken dus. De douchegel is heel basic en heeft een neutrale geur. Ik ben niet gek op de geur, van mij mag het nog wel zoeter. De douchegel doet zijn werk prima en is geschikt voor gevoelige huidjes. De ingredienten zijn 95% natuurlijk en de douchegel bevat geen SLS, parabenen en siliconen.

Koop ik het zelf? Ja, maar wel in een andere geur.

NIVEA Hawaii Flower & Oil douchegel
Deze douchegel kocht ik ooit eens in de bonus bij de appie. Hij ruikt heerlijk en ik heb deze dan ook binnen no time opgemaakt. Het hele huis ruikt tropisch en zoet na het douchen, helemaal niet erg. Van de oliebolletjes merk ik niets, maar uitdrogen doet deze douchegel ook niet.

Koop ik het opnieuw? Jaaaahaaaa!

Kruidvat Body & Fruit douchegel*
Ook deze douchegel stond al veel te lang in de kast. Hij was al half leeg, dus dat scheelde. De geur is heel zoet en fruitig, ook behoorlijk aanwezig. Verder wel een prima en basic douchegel.

Koop ik het zelf? Nee.

Kruidvat Nail Polish Remover
Ja, wat moet ik zeggen over nagellakremover? Werkt prima en het huismerk van Kruidvat is lekker budgetproof.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Kruidvat handzeep aloe vera
Dit is een beetje hetzelfde verhaal als de remover. De geur is heerlijk, de werking is prima. Ik vind deze heel zacht schuimen en mijn handen niet te erg uitdrogen in vergelijking met andere zepen.Β 

Koop ik het opnieuw? Ja.Β 

Kruidvat handzeep hydrating
Same story, heerlijke zeep. Deze geur is zoetig en wat ‘luxer’.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Kruidvat Bodymilk Spray
Een superproduct om je snel in te smeren. Je sprayt het over je lichaam en daarna smeer je het uit. Binnen een minuut ben je klaar en is alles ook al ingetrokken. Het hydrateert voor mij goed, maar is niet hetzelfde als een gewone bodylotion.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Compagnie de Provence bodylotion
Een bodylotion in een prachtige glazen fles met pompje. De geur is heel zacht en neutraal. De werking van de lotion is prima, niet heel bijzonder. Hij maakt mijn huid zacht en omdat de geur neutraal is kun je deze lotion makkelijk combineren met een parfum.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Green Pharmacy gentle facial wash gel
Een facewash die ik in de Styletone box kreeg.
Met groene thee en speciaal voor de gecombineerde huid. Voor mij werkt hij prima, ik ben blij dat ik hem heb mogen proberen. Maakt mijn huid schoon, maar niet trekkerig.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Guinot Body Scrub*
Een luxe en prima scrub. Hij bevat heel veel scrubdeeltjes, dus je moet hem goed afspoelen. Een voordeel hiervan is wel dat je er lang mee vooruit kunt. De geur is fris, hij heeft wel wat weg van citrus. Meestal vind ik dat niet zo lekker, maar deze geur vind ik heerlijk. Wel is hij heel prijzig (€32,50), ik vind hem dat geld niet waard.

Koop ik het zelf? Nee.

Balea Tiefenreinigung shampoo
Een shampoo die goed reinigt en ook geschikt is voor vet haar. Ik gebruik deze vooral om resten stylingproducten uit mijn haar te wassen. Eens per week, maar soms vaker als ik veel producten gebruikt heb. Ik heb er nog veel staan, dus voorlopig blijf ik deze lekker gebruiken.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Keune So Pure shampoo*
Aan de geur moest ik erg wennen, net alsof ik een kruidenwinkeltje binnen stapte. Maar al snel vond ik hem wel lekker. De werking is prima, ik kreeg er zacht en luchtig haar van. De shampoo is niet agressief en ik vond hem erg prettig. Wel te duur om te blijven gebruiken.

Koop ik het zelf? Ja en nee.

Philosophy The Microdelivery Peel
Een scrub met een flink prijskaartje. Ik heb deze al jaren en het was tijd om hem weg te gooien. Een heerlijk product, hij maakt mijn huid babyzacht. Duur, maar het is het wel waard.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Ahava serum*
Dit serum heb ik ontvangen, maar nooit gereviewd. Het merk is omstreden door de plek van herkomst en daarom voelt het niet goed om er aandacht aan te geven. Het product zelf was erg prettig in gebruik, maar is dus op.

Balea Aqua oogroller
De Aqua lijn van Balea is bij mij erg geliefd. Ik heb er veel producten van en ik koop deze al jaren. De oogroller van Garnier heb ik denk ik wel drie jaar gebruikt voor hij op ging. Deze van Balea gaat veel sneller op. Er komt meer product uit omdat je in de tube kunt knijpen. Ik vind hem daardoor prettiger dan Garnier, maar hij is ook minder zuinig in gebruik. Gelukkig kost het bijna niets, dus dan kun je er wel een paar extra inslaan.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Lush bubble bar
Als ik heel eerlijk ben heb ik geen idee welke bubble bar dit was. Hij was roze van kleur en rook naar Snow Fairy. Ik heb nog een aantal hele oude bubble bars liggen, die ik probeer op te maken. Lush is altijd lekker, dus ook van dit product heb ik weer genoten.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Kruidvat wattenschijfjes
Mijn favoriete wattenschijfjes, deze blijf ik maar kopen.

Koop ik het opnieuw? Yesssss.

Makeup Studio eyeliner
Deze eyeliner in een paarse kleur kreeg ik eens in een beautybox. Ik vind eyeliners in zo’n potje meestal maar niets, dus ik gebruik ze nooit. Toen ik ze laatst allemaal even aan het swatchen was om te kijken of ze nog goed waren ontdekte ik deze van Makeup Studio. Hij is heel waterig en niet meer paars, dus rijp voor de prullenbak!

Koop ik het opnieuw? Nee.

Essence Forbidden Volume mascara
Looooove deze mascara. Budgetproof met prima effect.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Sans Soucis peptid booster wimperserum*
Van dit product had ik gehoopt dat het een vervanger zou zijn voor het Revitalash serum. Hij doet wel iets, maar is niet vergelijkbaar. Ik hem hem ruim drie maanden gebruikt en ik gooi hem nu weg. Er zit nog wel wat in, maar ik heb niet het idee dat het effect nog sterker wordt naarmate ik hem langer blijf gebruiken.

Koop ik het zelf? Nee.

Anatomicals eye pads
Een wat ouder product, deze had ik al een tijd liggen. Heel prettig in gebruik, het frist je ogen op. Mocht je een keer een korte nacht hebben gehad of last hebben van je ogen dan is dit ideaal. Etos verkoopt dit ook, dus die zal ik zeker nog eens kopen.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Liefs Iris

Producten met een * heb ik ontvangen namens Styleguide.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *