Video: Op = op april

Welke beautyproducten heb ik deze maand weer in de prullenbak gekieperd? Een aantal items zullen geen verrassing voor jullie zijn, maar er zitten ook wel een paar hele fijne producten tussen. Balen dat ze op zijn, maar des te meer reden om ze opnieuw aan te schaffen. Dit heb ik deze maand opgemaakt!

Kruidvat baby lotiondoekjes
Geen zorgen, geen baby op komst! Deze doekjes zijn ideaal voor swatches en veel goedkoper dan make-up doekjes. Ik heb drie pakken gekocht in de aanbieding, dus ik heb er nog twee liggen.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Anatomicals Under Eye Patches
Deze oogpads heb ik al een tijd liggen, ze zaten eens in een beautybox. Ideaal voor op een luie zondag of een beautyavondje. Ze moeten 3o minuten onder je ogen blijven zitten, dus geen last minute redding voor wallen en donkere kringen helaas.

Koop ik het opnieuw? Nee.

Kruidvat Cotton wattenschijfjes
Hier hoef ik geen uitleg bij te geven toch? Mijn favoriete wattenschijfjes.

Balea Dusch Lotion ‘beautiful feelings’
Jammer dat dit een limited edition is, want wat is het een fijn product. Zacht voor de huid en met een heerlijke bloemige geur.

Koop ik het opnieuw? Als ik de mogelijkheid heb zeker.

Organix Hydrating Macadamia Oil haarmasker
Een masker dat ik al heel erg lang in de kast had staan. Zeker drie, misschien wel vier jaar. Wonder boven wonder rook hij nog goed en kon ik hem nog opmaken. Niet heel bijzonder, wel een lekkere geur en zacht haar.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Balea Fülle + Pracht shampoo
Net als de Pures Volumen is deze shampoo van Balea fijn voor meer volume. Hij ruikt zoet en een beetje naar de kapper. De shampoo schuimt goed en geeft naderhand luchtig haar met wat meer body.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Balea Melon Tango handzeep
Een heerlijke handzeep met een mierzoete geur. Alsof je je handen staat te wassen met watermeloen. De geur is limited edition, dus niet meer te koop helaas. Maar Balea komt deze zomer vast weer met een nieuwe variant.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Garnier Micellaire reiniger
Elke maand gaat er wel een fles micellair water doorheen. Dit keer een van Garnier, maar het merk maakt mij eigenlijk weinig uit. Voordeel van deze van Garnier is dat er 400 ml in zit en je er dus lang mee vooruit kunt.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Balea Cabana Dream douchegel
Hmmm, wat een lekkere tropische geur. Dit is een limited edition van afgelopen zomer, dus niet meer in de winkels te vinden. Elk jaar komt Balea met speciale limited edition geuren voor de winter en zomer, dus er komt vast weer een aantal nieuwe zomergeuren die net zo lekker zijn. Je betaalt €0,55 cent voor een fles, dus ik sla altijd flink in.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Bebe More Bedtime Beauty nachtcrème
Een crème van het merk Bebe More, dat je bij DM, Rossmann en Muller kunt kopen. Hij is wat voller door de toevoeging van shea butter en arganolie. Een erg fijne crème, die ook nog eens lekker ruikt. Ik zag dat de prijs gedaald is van €4,99 naar €3,45, dus dat is ook nog eens heel leuk.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Bebe Young Soft Deo Balsam
Ook dit merk komt uit Duitsland, het is een zusje van Bebe More. Deze deo is heel erg zacht voor je huid, maar tegelijkertijd ook effectief. Ik ben meestal niet zo van de rollers, omdat het lang nat blijft. Maar deze zorgt in ieder geval niet voor plakkerige oksels. Mijn moeder is gek op deze deo en ik snap wel waarom.

Koop ik het opnieuw? Ja.

Balea Aqua serum
Een serum dat ik al heeeeeeel lang gebruik. Het is budgetproof, hydraterend en heeft verder geen poespas. Ik sla elk jaar weer in, want ik ben er gek op.

Koop ik het opnieuw? Uiteraard.

Max Factor Voluptuous False Lash Effect*
Een hele fijne mascara die voor flink wat volume zorgt. De False Lash Effect lijn van Max Factor bevalt mij eigenlijk altijd prima, zo ook deze nieuwe toevoeging.

Koop ik het zelf? Ja.

Hello Box spray me on lotion
Een handmade bodylotion in een sprayflesje uit de Hello Box. Ideaal omdat het geen drijfgassen bevat en erg zuinig in gebruik. De geur doet mij denken aan Lush The Olive Branch, mijn favoriete Lush geur. Ik baal dus enorm dat deze op is, omdat dat hij niet los te koop is.

Koop ik het zelf? Als het mogelijk is wel.

Alpha H Vitamin C serum*
Dit serum is heel luchtig, maar toch voldoende voedend. Door de vitamine c ook lekker fris, al schijnt dit bestanddeel ook snel niet meer te werken als er zuurstof bij komt. Omdat het in een setje van drie verkocht wordt zou ik het niet snel zelf aanschaffen.

Koop ik het zelf? Nee.

Maybelline Brow Drama wenkbrauwgel*
Een prima wenkbrauwgel, met een raar borsteltje. Door het bolletje aan het uiteinde is de gel lastig aan te brengen op je wenkbrauwen. Bij een mascara kan ik dit bolletje snappen, maar bij een wenkbrauwgel? Het product zelf is wel prima en doet zijn werk goed. Al zijn er ook goedkopere alternatieven die ook prima werken.

Koop ik het zelf? Nee.

Sans Soucis oogcrème
Wat oogcrèmes betreft ben ik nog heel onervaren. Ik gebruik meestal een crème die ik gekregen heb of koop er een van een huismerk of budgetmerk. Als het maar hydrateert, dan ben ik al tevreden. Deze crème van Sans Soucis is heel zuinig in gebruik, luchtig, maar tegelijk ook voedend.

Koop ik het zelf? Ja.

Liefs Iris

Producten met een * heb ik ontvangen ter review namens www.styleguide.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *