Victoria’s Secret Sheer Love EDT | Review

Wat een schattig en stijlvol flesje is dit! Vandaag laat ik jullie de geur Sheer Love van Victoria’s Secret zien. Je zou helemaal niet zeggen dat het nog niet eens een tientje kost!

Victoria’s Secret staat bekend om haar lingerie, het is een heel bekend Amerikaans merk. Naast lingerie verkopen ze ook (sport)kleding, beautyproducten en geuren. Ik vind het een erg leuk merk, al is het ook wel wat ‘jong’. De beautyproducten zien er mooi uit en zijn verkrijgbaar in heel veel geuren. De douchegels, bodybutters en bodysplashes zijn bij mij favoriet. Maar in Duitsland zag ik ook een eau de toilette, leuk!

Ik heb ze in Nederland nog nooit gezien, jullie wel? Ik ken wel de wat grotere en luxere versies van hun geuren.

De doosjes zijn heel simpel en in de stijl van de geur. De meeste geuren van Victoria’s Secret hebben hun eigen kleur en stijl, die ze ook gebruiken voor de andere producten binnen dezelfde geurlijn.

Het flesje zelf vind ik prachtig. Simpel, chic, naast de naam van de geur staat er niets op. Het glas is lichtroze en het bevat een gouden dop. Onder de dop zit een wat minder mooi afgewerkte verstuiver, maar dat stoort mij amper.

Sheer Love is een frisse, lichte en bloemige geur. Zoet ook, maar zeker niet zo superzoet als sommige andere geuren van het merk. Met lelie en katoenbollen als geurnoten zeker een zachte geur.

Met 30 ml inhoud is het een klein flesje. Door de vorm ook ideaal voor in je tas of toilettas. Het weegt bijna niets, handig. De geur is een eau de toilette, dus niet zo intens en langhoudend als een parfum. Je zult dus moeten bijsprayen als je de hele dag wilt genieten van de geur.

Ik kocht deze Victoria’s Secret Sheer Love eau de toilette voor €9,95 bij Muller in Duitsland. De bodymist in deze geur is wel in de Nederlandse winkels te koop.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. september 15, 2016 / 22:50

    Schattig flesje! Ik heb de bodymist er van 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *