Verhuisd! | Diary update

Jee jongens, alweer een maand stil op Iribella! Maar, het gaat goed met mijn pols en de verhuizing is ook achter de rug!

Mijn hosting heb ik weer met een jaar verlengd en ik heb weer zin om voor Iribella aan de slag te gaan. De afgelopen vier weken bestonden uit inpakken, verhuizen, uitpakken, ‘klussen’ en weer tot rust komen. Dat laatste is niet helemaal gelukt, ik kan nog wel 5 weken vakantie gebruiken! Maar het gewone leven gaat weer beginnen en dat is ook wel weer helemaal prima.

De keuken langzaamaan inrichten, heerlijk!

Mat laten maken voor de voordeur. Extra breed, zodat de kinderwagen daar ook geparkeerd kan worden.

Zelf mijn nagels doen met gellak, niet echt een succes de eerste keer. Het is een stuk dikker dan gewone nagellak en daar moet ik even aan wennen. Wie weet schrijf ik hier wel een artikel over binnenkort.

Met dat hete weer ‘s morgens vroeg nog even buiten zitten en alles doortochten voor ik het weer potdicht gooi.

De badkamerboer komt langs om alles af te maken, yes! Nu kunnen we er eindelijk gebruik van maken, wat is het mooi!

Het bed wordt de volgende dag bezorgd, gelukkig nog voor onze verhuizing.

Gordijnen opgehaald bij Karwei, die werden al eerder geleverd dan gedacht. Sowieso werden veel bestelde dingen eerder geleverd dan vooraf aangegeven, fijn hoor.

House of Mayflower komt onze meubels brengen, jaaaaa. Zo gek dat je deze meubels al maanden geleden hebt uitgekozen en ze dan nu in het echt bij elkaar ziet staan. Past gelukkig allemaal super. Alleen in september nog een kast en dan is de woonkamer ‘af’.

Life in boxes…

Verhuisd!

Meteen al mooie bloemen gekregen, dat maakt het direct gezellig in huis.

Een paar dagen later dragen we onze woning over. Een emotionele dag voor mij, want wat was het een fijn en speciaal huis… En ook al heb ik er heel veel moois voor teruggekregen, afscheid nemen blijf ik moeilijk vinden.

Ook de laatste gordijnen hangen nu, op de hele eerste verdieping hangen deze grijze gordijnen van Kwantum.

De tuin is ook af! De plant links is eigenlijk voor binnen, maar de pot was gebroken bij het verhuizen. Inmiddels staat hij in de woonkamer met een nieuwe pot. We willen nog bloembakken in de tuin en een tuinset met stoelen, dus helemaal af is het eigenlijk nog niet.

Uit eten met de zusjes en aanhang, gezellig en lekker!

Mijn beste vriendin is getrouwd met een echte handyman. Ze komen een dagje langs om allerlei klussen te doen in ons huis, zo lief!

Mooie nieuwe theedoeken en handdoeken van H&M home.

Na een paar weken slepen tussen verdiepingen met een stofzuiger doe ik de beste aankoop ever.. een Dyson. Wat een topding, pak je er zo even bij en til je ook met gemak de trappen op.

Laatste afspraak in het ziekenhuis voor mijn pols, yes! Dat vieren we met een romantische lunch bij de Mac.

Jaloezieën op zolder, blij mee. Zijn van Veneta.

Kind bij oma, dus wij gaan lekker lunchen.

Eindelijk, een mamafiets! Hij vindt het heerlijk op de fiets, alles bekijken en lekker kletsen onderweg.

Sale bij de kinderwinkel hier in de buurt. Ik koop een spijkerbroek van Name It, die wel echt een stuk mooier zitten dan die van Hema. Met een shirtje van Tumble ‘n Dry, ook hele mooie kwaliteit.

Naar een pluktuin met mam en mijn zusjes, gezellig en daarna ook nog eens prachtige bloemen in huis.

Mealprepping voor de mini, pasta met tomatensaus.

Babytip: deze snacks van I Love Veggies, vindt hij erg lekker en 100% groente.

Eerst ijsje deze zomer, jawel jawel. Vorig jaar toen ik zwanger was kwamen we er bijna elke week!

Ik ben jarig! 30 jaar, wat klinkt dat gek. We vieren het met een lunch en boeken een massage bij onze trouwlocatie. Van mijn ouders krijg ik een Bloomon bon, heeeeel fijn!

Nieuwe bos Bloomon bloemen, kan ik er nog even maximaal van genieten deze weken.

Luchen en shoppen met mam <3. Flink geshopt voor de mini en ook wat hele gave dingen voor mijzelf.

Dit was het alweer, tot snel bij nieuwe artikelen!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    augustus 27, 2019 / 11:56

    Wat leuk om de foto’s van jullie nieuwe huis te zien, het ziet er al heel gezellig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *