Urban Decay All Nighter Setting Spray | Beauty

De beste setting spray die er is, wat mij betreft. Hij is niet goedkoop, maar wel elke cent waard. Ik review de Urban Decay All Nighter Setting Spray!

Een setting spray is ideaal als je wilt dat je make-up lang blijft zitten. Ik gebruik voor mijn alledaagse make-up graag de spray van Etos, die is goed en budgetproof. Maar ooit heb ik eens die van Urban Decay geprobeerd en die wilde ik graag weer voor mijn bruiloft. Hij is duur, maar het is wel de beste die ik tot nu toe heb geprobeerd.

De spray zit verpakt in een doosje, chic! De spray zelf is zwart, het materiaal is zacht, net als de verpakkingen van Nars. Voelt luxe aan, maar wordt wel snel vies.

Je betaalt voor deze spray €27,45 en krijgt dan 118 ml. Ter vergelijking: De Etos spray kost €4,99 en bevat 75 ml.

Hier zie je de bestanddelen. Relatief veel alcohol, ook een aantal siliconen en vrij onderaan parfum. De alcohol vervliegt snel, maar echt heel fijn voor je huid is dit niet. De Etos spray bevat dit overigens ook.

Onder de witte dop vind je nog een extra dopje. Vraag me niet waarom, het is niet echt nodig. Moet wel zeggen dat ik het mooier vind staan, die witte dop er nog overheen.

In gebruik is de spray heel makkelijk. Zodra je klaar bent met je make-up spray je dit eroverheen en wacht even tot het droog is. Ik spray vanaf een centimeter of 25 en doe dit vier keer. Dan heeft je hele gezicht een laagje setting spray, maar druipt je make-up niet van je gezicht af omdat het te nat is.

De spray is zuinig in gebruik, hij sprayt veel product in een keer waardoor je niet heel veel nodig hebt. Maar met dagelijks gebruik ben je alsnog met een paar maanden aan een nieuwe toe. Ik vind hem heel fijn, want je make-up blijft hiermee echt zitten als een huis. Het zegt al genoeg dat ik deze gebruik voor mijn trouwmake-up natuurlijk. Maar om deze nu meerdere keren per jaar te kopen, dat gaat mij te ver. Ik gebruik dan liever de spray van Etos, dat is iets vriendelijker voor mijn bankrekening.

Ben je op zoek naar een hele goede setting spray of zoek je luxe make-up voor een speciale gelegenheid dan is dit zeker een aanrader!

Je koopt Urban Decay online bij diverse webshops, of bij Ici Paris XL.

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *