Treets Pillow Mist lavendel | Lifestyle

Een rustgevende geur in de slaapkamer, ik ben er gek op. ‘s Avonds spray ik graag met een pillow spray om mijn slaapkamer lekker te laten ruiken en ook lekkerder te slapen.

De verpakking is lang en slank, de paarse kleur is natuurlijk typisch lavendel.

De bedoeling van een pillow mist is dat je deze gebruikt voor het slapen gaan. Eigenlijk voor op je kussen, maar ik spray het altijd over het dekbed en de gordijnen. Via de gordijnen en het open raam ruik je het dan nog veel langer. De geur maakt je rustig en helpt je om in slaap te vallen. Als je je omdraait in bed, ruik je de geur weer en dit zou voor een goede nachtrust zorgen.

Het is niet zo dat ik wonderbaarlijk lekker slaap hierdoor of dat ik zonder de spray niet in slaap kom. Maar het is wel erg fijn zo’n rustgevende geur in de slaapkamer. Ik heb het idee (echt checken kun je het nooit) dat ik hierdoor sneller in slaap val. Al ben ik sowieso geen moeilijke slaper, ik val snel in slaap en slaap ook bijna altijd door tot de wekker gaat.

Ik kan mij voorstellen dat je zo’n spray meeneemt op vakantie, als je in een ander bed slaapt. Zeker als je het thuis ook gewend bent, dan is de geur herkenbaar. Maar een vreemd bed is toch altijd even wennen.

De spraykop is zilver, maar blijft er tot nu toe wel mooi uitzien. Hij sprayt niet heel wijd, zodat alles onder zit. Maar ook niet in een straal, zodat alles nat is.

Ik kocht deze spray bij Etos voor €4,99, het is ook te koop bij Holland & Barrett.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *