Tiny Rituals | Baby

Rituals is niet alleen fijn voor jezelf, ze hebben ook een hele lijn voor baby’s. En als nieuwbakken mama ga ik je in dit artikel vertellen waarom elke baby dit nodig heeft.

Mijn beste vriendinnetje zei dat ik de bodywash van Rituals baby eens moest proberen, die ruikt zo lekker. Ik zette het dan ook op mijn wensenlijstje voor de baby, ik was benieuwd! Van vriendin Maaike kreeg ik een hele doos vol Tiny Rituals als kraamcadeautje, een schot in de roos.

Hier zie je de producten, er zitten er nog wat meer in het assortiment. Dit zijn de bodylotion, badolie, hair & body wash, room & linen spray en massageolie.

Alle verpakkingen zijn wit, met roségouden en houten details. Erg mooi en staat zeker stijlvol in de babykamer.

De producten bevatten milde ingrediënten, zodat ze zacht zijn voor de babyhuid. Onze kleine man kan prima tegen deze producten, hij reageert er niet op.

De producten ruiken heerlijk, zacht, maar ook ergens een beetje kruidig. Erg lekker en de geur blijft ook een tijdje hangen in de slaapkamer of badkamer.

Verder zijn ze zuinig in gebruik, je doet enorm lang met elk product. Dat vind ik sowieso met babyproducten, je doet er een eeuwigheid mee. Waar ik een fles douchegel in de maand opmaak, is de fles bodywash na bijna drie maanden nog niet eens voor de helft op. Ze zijn niet het goedkoopst, maar je doet dan ook makkelijk een half jaar of langer met elk product.

Dikke aanrader, de Tiny Rituals lijn!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Varenka
    november 17, 2018 / 08:16

    Dit vind ik persoonlijk de lekkerste Rituals lijn , ook voor mijzelf
    Het is een stuk verzorgender en milder dan de “gewone” geur lijnen en en stuk minder heftig geparfumeerd.
    Doordat het er zo mooi en luxe uitziet vind ik dit ook altijd leuk om als kraam cadeautje te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *