This Works Deep Sleep Pillow Spray

Een spray om beter te slapen, ik gebruik ze elke dag. De ene keer deze van This Works, de andere keer een van Treets.

Van mezelf ben ik al een makkelijke slaper gelukkig, ik lig zelden wakker. Maar een beetje hulp is altijd fijn toch? Deze sprays ruiken heerlijk, laten je sneller inslapen en dieper slapen.

Ik kreeg de sprays van This Works steeds in een Lookfantastic box. Hier is het merk niet zo bekend, te koop bij een aantal winkels en webshops zoals Cosmania. Een fullsize van 75 ml kost 22 euro, dat is niet goedkoop. Je doet er wel eindeloos mee, gelukkig. Een fijn idee is dat deze spray natuurlijker is dan menig andere spray met dezelfde werking.

De bestanddelen zijn: Aqua, polysorbaat 20, Parfum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pogostemon cablin (Patchouli) Olie, Cinnamomum camphora (Ho Wood) Olie, Vetiveria zizanoides (Vetivert) Olie, Ormenis Multicaulis (Wild Kamille) Bloem, Extract , Linalool, Diazolidinyl Ureum, Geraniol, Limonene, joodpropynylbutylcarbamaat.

De Deep Sleep Pillow Spray bevat alleen 100% natuurlijke oliรซn. Het bevat geen ftalaten, sulfaten, propyleenglycol,ย kunstmatige kleurstoffen, parabenen, GGO’s, minerale oliรซn, petrolatum en het product is niet getest op dieren, en er is geen gebruik gemaakt van dierlijke bijproducten of hormonen.

Je sprayt het op je kussen, of als je dit prettiger vindt, op je dekbed. Ik spray vaak op mijn dekbed, maar soms ook op het hoeslaken naast mijn kussen of de bovenkant van mijn kussen.

Het inslapen gaat sneller en ik slaap er heerlijk door. Zeker voor op reis is het ideaal, als je in een ander bed slaapt.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *