The Ordinary Squalane cleanser

Een cleanser die van een gel naar een olie veranderd, dat klinkt alleen al heerlijk. Ik probeerde de cleanser van The Ordinary!

The Ordinary is een merk dat inmiddels al een aantal jaar bestaat. Toen ze net begonnen, was er een enorme hype rondom de producten. Ik moest ze toen ook proberen en sindsdien zijn er een aantal producten die ik graag gebruik. De caffeine solution koop ik keer op keer en ik ook hyaluronzuur en het buffet serum gebruik ik graag. Onlangs brachten ze een nieuwe cleanser uit, waar ik heel nieuwsgierig naar was.

The Ordinary gebruikt natuurlijke ingrediënten en maakt geen gebruik van parabenen, sulfaten, parfum en andere zooi.

Hier zie je de ingrediënten. Op basis van squalane, een verzorgende olie.

De cleanser zit in een zachte tube, met klikdop. Je kunt zo prima doseren, handig. Omdat het een dikke gel is, zou een pompje wellicht niet eens werken.

Je hebt niet heel veel nodig, want het verandert vanzelf in een olie. Ik gebruik wel meer als ik ook mascara moet verwijderen. Je brengt het aan over je gezicht en eventueel ook je ogen als je make-up wilt verwijderen. Na een paar keer inmasseren verandert de gel in een olie en voelt het heel zacht aan.

Met warm water haal je de olie van je gezicht en ben je klaar. Ik doe dit het liefst met een wasbaar wattenschijfje. Lekker zacht en zo krijg ik het ook goed weg bij mijn ogen.

Na gebruik is mijn huid schoon en zacht. Absoluut niet vettig, ik merk ook niet dat ik er onzuiverheden van krijg. Het is reinigend en voedend tegelijk, heerlijk.

De cleanser van The Ordinary koop je onder andere bij Douglas, hun eigen Deciem winkel en diverse andere webshops.
Een tube van 50 ml kost €7,20.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *