The Ordinary Natural Moisturizing Factors | Beauty

The Ordinary is een merk dat betaalbare skincare op de markt brengt. Zij gebruiken de ingrediënten die luxere merken als innovatief en nieuw bestempelen, maar helemaal niet zo duur hoeven te zijn.

Het doosje is wit en saai, als ik het zo mag zeggen. Er staat informatie op, maar verder geen extra’s of afbeeldingen.

De tube die in het doosje zit is gelukkig wat minder saai. Glanzend grijs met witte accenten. Met klikdop, top!

The Ordinary belooft een lichte moisturizer met een hydraterend effect. Er zitten bestanddelen in die van nature in de huid voorkomen en je huid een boost geven. Aminozuren zorgen ervoor dat je huid zich herstelt en stimuleer de groei van huidcellen. Hyaluronzuur zorgt voor intense hydratatie.

Hier zie je alle ingrediënten op het doosje. Een basis van water met soorten vette alcohol, glycerine, hyaluronzuur en meerdere aminozuren. Geen alcohol of parfum, deze lijst ziet er goed uit.

De substantie is anders dan ik had verwacht. De tube voelt licht aan, maar de crème vind ik vrij dik. Je hebt hierdoor maar weinig nodig. Het smeert wel fijn uit en voelt niet vet aan. Het duurt wel even wat langer met intrekken dan bij crèmes die een dunnere substantie hebben.

Na een paar weken ben ik heel enthousiast over deze moisturizer. Hij doet wat hij belooft en is prettig in gebruik. Ik vind de crème niet te vet voor mijn huid, maar wel heerlijk voedend. Mijn huid is zachter en ik merk dat mijn foundation net wat mooier zit. Ik gebruik hem zowel ‘s morgens als ‘s avonds.

In de moisturizer zit geen beschermingsfactor. Je zult deze dus nog apart moeten aanbrengen als je dit graag draagt overdag. Maar je kunt de moisturizer hierdoor ook ‘s avonds gebruiken.

Het leuke is dat deze moisturizer maar €7,20 kost bij de Britse webshop beautybay. Prima betaalbaar dus! En je betaalt bij deze webshop ook nog eens geen verzendkosten. Geen geld voor een fijne moisturizer.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. maart 25, 2017 / 10:52

    Ik lees steeds meer over dit merk, ben er zelf ook wel benieuwd naar geworden! Deze moisturizer klinkt in ieder geval al goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *