The Ordinary High Adherence Silicone Primer

Een lange naam, voor een kleine tube. Deze primer is ideaaal onder make-up en budgetproof!

Een primer is een product dat ik niet elke dag gebruik. Het hangt er een beetje vanaf, wat ik die dag ga doen. Wil ik dat mijn make-up aan het einde van de dag ook nog een beetje oke zit, dan gebruik ik een primer. Voor een gewone werkdag is een settingpowder en een spray vaak al voldoende.

Ik heb er al heel wat geprobeerd, maar deze van The Ordinary is toch wel heel erg fijn. Ik gebruikte hem zelf op mijn trouwdag, dat zou wel genoeg moeten zeggen denk ik.

De naam schrikt wat af, silicone primer. Siliconen hebben nu niet echt een hele goede reputatie. Maar als primer is het ideaal, je make-up blijft prima zitten.

Als je de primer koopt zit het typische witte The Ordinary doosje eromheen. Daar staat alle info op, zoals de bestanddelen. De primer zelf zit in een tube met klikdop.

De bestanddelen zie je hier. Vooral siliconen inderdaad, verder geen verzorgende ingrediënten.

Superhandig die klikdop, je kunt er goed mee doseren en hij wordt niet zo snel vies.

De primer is wit en vrij dik. Met uitsmeren voel je het meteen, dit legt een laagje op je huid. Je hebt maar weinig nodig, voor een goed effect. Gebruik je teveel, dan wordt je huid glad en gaat je make-up glijden.

Hierna even wachten met de rest van je make-up. Je huid voelt iets gladder, maar verder merk je er niets van. Mijn make-up blijft hiermee de hele dag zitten, het werkt prima!

Ben jij op zoek naar een budgetproof primer die ook nog eens goed werkt, dan zou je deze zeker eens moeten proberen.

Deze high adherence silicone primer kost €4,90 en is onder andere te koop bij Douglas.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *