Styletone unboxing maart | Video

Helemaal niet erg hoor, om deze box na een lange werkdag uit de brievenbus te vissen. Mijn dag is meteen weer goed en ik kan niet wachten om de box te openen.

Afgelopen week was het weer zover, de nieuwste Styletone box werd bezorgd. Voorlopig mijn laatste, want ik heb mijn abonnement stopgezet. Ik vind het een hele leuke box, maar met de Lookfantastic erbij is het wel heel veel. Ik ontvang hem nu al bijna twee jaar en dan is het wel eens tijd voor wat anders. Ik vind het nog steeds een hele fijne en goede box, daar ligt het absoluut niet aan.

styletone2

De inhoud van deze maand:

  • Bellapiere Cosmetics Kiss Proof Lip Crème €20
  • LOOkX Blending Brush €18,95
  • Note Cosmetics Ultra Black Dipliner €8,95
  • City Color Eye Brow Kit €9,95
  • Hikari Pressed Silica Powder €15

De totale waarde is €72,85, dat is fors meer dan de €12,50 die je ervoor betaalt. Je krijgt vijf fullsize producten die allemaal dierproefvrij zijn.

De inhoud van deze maand is nogal ‘veilig’, vind ik. Maar prima, want dan zijn het producten die ik ga gebruiken. De lip creme is mooi, dus ik ben benieuwd hoe hij staat. De blending brush komt in mijn kwastencollectie, altijd goed. De dipliner ben ik niet gewend, maar ziet er absoluut goed uit.

De eye brow kit vind ik ook leuk bedacht, maar we hebben al wel vaker producten voor wenkbrauwen ontvangen, dus daar heb ik wel genoeg van. Het kitje is wel heel leuk om te proberen. De pressed powder is helemaal stuk, dus daar ga ik nog even over mailen. Maar hij voelde wel goed aan en gaf een mooi mat effect. Dus ook daar heb ik wel vertrouwen in.

Wel vind ik het jammer dat er vooral bekende merken in zitten. We hebben ze allemaal wel eens eerder gezien in de box en dat gebeurt steeds vaker.

De Styletone box kost €12,50 per maand inclusief verzending.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *