Styletone unboxing december | Video

De leukste post van de maand is weer gearriveerd, de Styletone box. Een plat doosje, bomvol make-up. Elke maand vijf fullsize items, dat is echt te leuk om open te maken.

Deze maand staat de box in het teken van de feestdagen, shimmers all over. De box bevat een aantal dingen die heel handig zijn voor de feestdagen, maar die je daarna ook nog kunt gebruiken. Ik ben al ruim een jaar lid, maar ik ben nog steeds heel blij met de box.

style2

style1

Lookx Lipstick €15,75
Dit merk ken ik al, het is te koop bij mijn schoonheidsspecialiste. De verpakkingen vind ik altijd wat goedkoop ogen, terwijl het merk heel fijn is. Deze lipstick ontving ik in kleur 99, een rode kleur die neigt naar roze. Ook prima voor overdag, maar zeker ook draagbaar met kerst.

City Color Highlight trio €5,49
Een palette van een merk dat wij al eerder gehad hebben. Dit keer met drie highlighters erin. In brons, roze en perzik, dus past bij iedereen. Ze zien er zo op het eerste gezicht erg heftig uit, dus deze ga ik zeker proberen om te kijken hoe het bevalt.

Beauty Made Easy lipbalm set €8,90
De verpakking alleen al, zo leuk. Er zitten twee lippenbalsems in, in vrolijke kleurtjes. De balsems zelf hebben geen kleur, wel een geurtje. De roze ruikt heel zoet, de andere neutraal. Ik vind de bestanddelen er prima uit zien en deze komen ook erg van pas met het koude weer.

Bellapiere Cosmetics Cosmetic Glitter €12,99
Een echt feestdagen item. Altijd handig om in huis te hebben, dit vind je ook niet bij de drogist. Het zal vast een drama zijn om dit aan te brengen, dat hoort bij glitter.

Styletone Oval Brush €9,95
Een oval brush had ik nog niet, dus heel leuk om dit eens te proberen. Volgens mij heeft Styletone deze zelf uitgebracht onder hun eigen naam. Ik vind hem wel prijzig moet ik zeggen, maar als hij van goede kwaliteit is dan heb ik dat wel voor een kwast over. Hij voelt zacht en stevig, dus ik ben benieuwd. Voor oogschaduw lijkt hij mij wat te groot, maar

Ik vind het leuk dat er merken in zitten die ook in Nederland wat makkelijker te krijgen zijn. Lookx en City Color zijn online te krijgen bij Nederlandse webshops en Beauty Made Easy wordt bij Douglas verkocht. Soms zijn het fantastische producten, maar betaal je je scheel aan verzendkosten uit het buitenland. Dat is deze maand minder het geval, heel fijn.

De Styletone box van december heeft een totale waarde van €53,08. Niet verkeerd als je bedenkt dat je er maar €12,50 voor betaald inclusief verzenden. Stel, ook al bevalt een van de producten niet helemaal, je hebt altijd waar voor je geld.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *