Styletone Oktober| Unboxing

Yesssss, hij lag weer in de brievenbus. En zelfs een dag eerder dan normaal! Omdat ik hem pas openmaak bij het filmen, moest ik mij dus nog langer beheersen met openmaken. Maar, het was het wachten waard.

De herfst is weer begonnen en deze maand zit de box vol met nieuwe ontdekkingen die bij de herfst passen.   Onder andere een trendy lipkleur, iets om je wenkbrauwen in vorm te houden en een onmisbare beautytool volgens Styletone…

En dit is de inhoud!

Chella Eyebrow Defining Gel €18,00
Een wenkbrauwgel hebben wij nog nooit eerder ontvangen in de box. Leuk, want altijd handig en bruikbaar. Ik gebruik dit dagelijks en ik heb dus alweer een nieuwe op voorraad. Ik heb nu nog een gel van Christian Faye, maar die gebruik ik al heel lang en gaat natuurlijk ook een keer op. Ik ben benieuwd naar deze, zeker omdat hij zo prijzig is.

Jelly Pong Pong Lighten Up €20,00
Een zogenaamd chubby potloodje met een matte highlighter erin. Ideaal, want dan valt het niet meteen zo op. Maar echt chubby vind ik hem niet en ik ben ook niet tevreden met de dop die niet vast zit. Als ik dit in mijn toilettas zou doen dan zit alles onder. De kleur is warm wit met een matte finish. Je kunt deze gebruiken in je binnenste ooghoek, op je waterlijn, onder je wenkbrauwen, op je neusbrug of bij je lippen. In het magazine staat zelfs een voorbeeld voor ombre lips, heel cool!

Starlooks Lip Crayon €19,00
Een merk dat ik al ken, ik heb er eerder al een eyeliner van ontvangen. Dit keer een lippotlood (die wel chubby is en met stevige dop, yessss) met daarin een prachtige mauve kleur. Ik heb hem nog niet geprobeerd, ik wil hem bewaren voor een review. Maar de kleur vind ik zo al prachtig en dit soort lipsticks vind ik fijn in gebruik. Hij ziet er romig uit, dus ik ben benieuwd hoe deze op de lippen aanbrengt en voelt.

Hikari Blush €15,00
Ook dit merk heb ik al eens eerder gezien in de box, toen was het een oogschaduwpalette. De blush kun je in twee kleuren ontvangen, een roze en een peachy tint. Ik heb de perzikkleur, met een subtiele shimmer erin. Mooie kleur, ik denk dat deze iedereen wel zal staan.

Brush Cleaner €4,95
Dit is leuk, want deze heb ik al. Geen probleem hoor, ik ben er namelijk groot fan van. Een kleine tool die je helpt bij het reinigen van je kwasten. Waar ze heb vandaan hebben weet ik, want er staat niet waar je hem kunt bestellen. Ik kocht de mijne op Ebay, daar kun je ze dus zeker vinden. Mocht je dit nog niet in huis hebben, voor mij is het een musthave.

De totale waarde van de box is €76,95. Behoorlijk wat, als je het mij vraagt. Dat komt natuurlijk door de vier producten die allemaal tussen de 15 en 20 euro per stuk zijn. Een prijs waardoor je ze niet snel koopt om te proberen. Maar op deze manier kun je er toch kennis mee maken en kost het je een stuk minder. Voor de styletone box betaal je inclusief verzenden €12,50. En ja, dan kan er eens iets tussen zitten wat niet je smaak of kleur is, dat is het risico. Maar je krijgt altijd waar voor je geld en ik vind het een leuke verrassing elke maand.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *