Styletone november | Video

Hij lag weer in de brievenbus! De leukste post van de maand wat mij betreft. Ik laat aan jullie zien welke producten er deze maand in de Styletone box zitten.

Het thema is Power Woman, omdat Styletone wil dat wij ons zo voelen deze tijd van het jaar. Zodat je in stijl kunt cocoonen en het je goed laat voelen.

Er zitten vijf fullsize producten in elke maand, waarvan vooral make-up. Perfect, want huidverzorging heb ik al meer dan genoeg. Ik heb al veel mooie dingen ontdekt door deze box en ben groot fan!

Lord & Berry ultimate lip liner €16,00
Een lipliner van het merk Lord & Berry. We hebben dit merk al eens eerder voorbij zien komen, toen was het een lipstick. De kleur Bare is wat bruin, dus of het echt wat voor mij is weet ik niet. Even proberen dus! Je kunt een liner alleen dragen, met een lipbalm of lipgloss eroverheen of onder een lipstick. Veelzijdig dus, altijd handig.

Cailyn Cosmetics Bubble Mask €9,95
Wait, whut? Een schuimend masker? Dit MOET ik proberen. Ik heb het al eens voorbij zien komen online, maar nog niet in het echt gezien. Het is wat prijzig, maar natuurlijk ook wel heel speciaal. De ‘mummy’ lijn bevat producten die je eruit laten zien als een mummie. Heel charmant, not. Maar als een masker goed werkt wil ik er best even idioot uitzien. Hier kun je een review van verwachten!

Meeki Beauty Lab Nail Polish €9,95
Dit merk ken ik niet, het ziet er wel leuk uit. Een nagellak in een slank flesje. Ik dnek dat dit de kleur Sophie is, maar het staat er  niet op. Een donkergrijze, haast zwarte tint met metallic finish. Het kwastje is breed en afgerond, dat vind ik super. Zeker mijn smaak, goed gekozen Styletone.

Ziaja Coconut Hand Cream €2,49
Hier heb ik al veel over gehoord, Ziaja. Maar nog nooit heb ik er iets van geprobeerd. Leuk om dat op deze manier te doen, en ook nog eens een handcrème. Ik heb heel erg droge handen, dus deze kan ik goed gebruiken. Hij ruikt naar kokos en moet de huid van je handen hydrateren en versterken.

Tini Beauty Lipstick €17,95
Van dit merk hebben wij al eens eerder een lipstick gekregen. Deze keer een lipstick met crèmefinish en een heel draagbare kleur. Mocha mauve, volgens Tini Beauty zelf. Ik draag steeds vaker lipsticks, dus ook deze ga ik met plezier gebruiken. Een kleurtje voor elke dag en elke look.

Met de inhoud van deze maand ben ik heel blij! Het masker vind ik geweldig leuk en ook het nagellakje en de kleur lipstick zijn helemaal mijn smaak. De handcrème komt als geroepen en heel leuk om eens iets van dit merk te proberen. De lipliner is een twijfelgeval, want de kleur vind ik nogal bruin. Maar wie weet staat hij super! Een hele fijne en bruikbare inhoud voor mij, top.

De totale waarde van de box is ruim €56,00. Prima voor de prijs die je ervoor betaalt, vaak zit er zelfs nog veel meer aan waarde in. Je betaalt €12,50 per maand inclusief verzenden. Je krijgt dan elke maand vijf fullsize producten in de bus, die allemaal dierproefvrij zijn.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. november 15, 2016 / 18:13

    Wat een mooie producten zitten erin zeg. Alleen de bruine/nude lipliner is niet helemaal mijn ding, maar getinte dames zal deze liner vast prachtig staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *