Styletone box januari

Hij lag weer in de brievenbus, mijn Styletone box. Ik ontvang deze al een aantal maanden en ook nu was ik weer nieuwsgierig. Het thema is No Guts No Glory en de box bevat producten die je blij maken, verfrissen en een positief gevoel geven. Januari is de maand om weer fris te beginnen en tevens de maand dat Styletone een jaar bestaat. Dit zit er in de box van januari!

De Styletone box is een box die door de brievenbus past en bevat altijd vijf fullsize producten. Voornamelijk make-up, maar soms ook iets van huidverzorging. Je kunt kijken op de website van Styletone voor meer informatie. 

Als ik de box openmaak zie ik het papier met het stickertje al liggen. Hierin zitten het boekje en de producten verstopt. Ik zie ook dat er dit keer een briefje bij ligt. In de vorige box zat een Superlooks eyeliner. Enkele leden hebben een verkeerder versie ontvangen met bruine eyeliner in plaats van paars. Hierdoor was de kwaliteit niet goed, ze geven ter compensatie iedereen de originele zwarte eyeliner als extraatje. Erg leuk en goed opgelost!

Dit zijn alle producten van deze maand!

  • Pixi beauty Lid & Line
  • Inspire Beauty Duo Brow Highlighter
  • Kost Italia Creamy Blush
  • Cailyn Bright On Eye Balm
  • Jelly Pong Pong Lip & Cheek tint
  • Extraatje: Superlooks eyeliner zwart

In het boekje vind je alle informatie over de producten, waaronder het verkooppunt en de prijs. Ook staat het vol beautytips en inspiratie.

Pixi Beauty Lid & Line €17,95 

Een drie in een product van het merk Pixi. Ik heb er al vaker producten van ontvangen en die zijn prima. Dit is een oogpotlood, oogschaduw en smudge sponsje in een. De kleur is taupe/paars, heel draagbaar. Ik vind het een bijzonder product, zeker het sponsje met daarin de oogschaduw.

Inspire Beauty Duo Brow Highlighter €10,95

Hm, dit is een duo product voor de wenkbrauwen. De roze tint kun je gebruiken om de boog van je wenkbrauwen te highlighten. De shimmery tint kun je gebruiken op je wenkbrauwbot of aan de binnenkant van je ooghoek. Dit soort producten ken ik al en gebruik ik zelf ook wel eens. Het aanbrengen is makkelijk en de potloodjes zijn heerlijk zacht.

Kost Italia Creamy Blush €4,00

Wat moest ik mij inhouden om niet meteen mijn vinger hierin te dippen! Een knalroze blush van het voor mij onbekende merk Kost. De blush is vooral romig,maar niet vettig. Een bijzonder gevoel, ik heb nog nooit eerder zo’n blush gehad. Het lijkt wel alsof de blush tijdens het aanbrengen in een poeder verandert. Wel fijn, want zo’n vettige blush vind ik meestal maar niks. De blush is goed gepigmenteerd, zoals je ziet.

Cailyn Bright On Eye Balm

Een concealer? Deze Cailyn Eye balm heeft er veel van weg. Het is voornamelijk een primer, maar ook te gebruiken als concealer onder je ogen en als highlighter. Ik zal deze voornamelijk als primer gebruiken, omdat ik hem te romig vind voor een concealer. De kleur is voor mij ook zeker niet licht genoeg om het als concealer of highlighter te gebruiken. De substantie is dik en iets plakkerig, ideaal als primer.

Jelly Pong Pong Lip & Cheek tint

Wow, roze! Deze lip & cheek tint kun je op zowel je lippen als wangen gebruiken. Met een kwastje breng je het aan op je lippen, de restjes breng je daarna aan op je wangen. Het product is behoorlijk gepigmenteerd, dus ik heb er hoge verwachtingen van. Deze ga ik zeker nog verder testen en proberen. De kleur is knalroze, ik hou er wel van.

Extraatje: Superlooks Eyeliner Pen

En dit is het extraatje, omdat er in de vorige box een aantal ‘verkeerde’ pennen zaten. Ik had er geen last van, dus voor mij is dit echt een extra product. De eyeliner is zwart, dus komt altijd van pas. Hier ga je zeker nog een review van zien binnenkort.

Dit was de inhoud van januari, wat mij betreft zeker geslaagd. Allemaal make-up producten, erg leuk. Geen gekke kleuren, maar producten die je dagelijks kunt gebruiken. Ik ga van een aantal producten ook zeker een review schrijven om jullie er nog meer over te vertellen.

Dankjewel Styletone, voor deze mooie box!

Liefs Iris

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *