Styletone box januari | Video

Hij is er weer, de nieuwste Styletone box. Erg leuk, ik kijk er ook altijd erg naar uit. De januari box is er een met een flinke waarde, ik laat hem aan jullie zien.

In de Styletone box zitten vooral producten om het nieuwe jaar goed te beginnen. Goal Digger is het thema en dat heeft natuurlijk alles te maken met goede voornemens.

De box bevat de volgende producten:

  • Emité Long Lash Waterproof mascara €22
  • Evelyn Iona lip gloss €20
  • Figs & Rouge Activ Derma Renewal Hydra Riche night cream €38
  • Seraphine Botanicals Guava Butter €21
  • Bellapierre Cosmetics fan brush €20

De totale waarde van de box is €121, een behoorlijk bedrag. Er zitten producten in die allemaal minimaal 20 euro kosten, dus dan gaat het hard. Leuk om te proberen om deze manier, want een duurder product kopen op de gok doe je niet zo snel.

Emité Long Lash Waterproof mascara
De mascara is waterproof, daar hou ik normaal niet van. De borstel ziet er wel goed uit, dus ik ben benieuwd wat ik hiervan ga vinden. Hij schijnt wat milder te zijn voor je wimpers, maar wel mooie resultaten te geven.

Evelyn Iona lip gloss
Het merk ken ik nog niet, leuk! De gloss ziet er heel basic uit, geen poespas. De kleur is oudroze met subtiele gouden shimmer erin. Draagbaar, dus bij mij altijd goed.

Figs & Rouge Activ Derma Renewal Hydra Riche night cream
Alweer een tube van Figs & Rouge, really? Ik hoop dat ze eens wat anders in de box stoppen, ben nu wel klaar met dit merk. De nachtcrème voelt prettig aan en trekt snel in, de geur vind ik vreselijk muf.

Seraphine Botanicals Guava Butter
Wat een schatje, deze lip & cheek stain. De kleur is wat oranje, lekker fris voor op je wangen. Ik vind een cheek stain altijd lastig, want het is vaak vloeibaar en heel gepigmenteerd. Deze butter is zachter, makkelijk te blenden en een stuk subtieler.

Bellapierre Cosmetics fan brush
Een kwast, net als de vorige maand. Deze hebben ze speciaal gekozen omdat veel vrouwen deze niet standaard in hun collectie hebben. Leuk, maar het is niet echt een kwast die je dagelijks gebruikt. Althans, bij mij. Je kunt er highlighter mee aanbrengen of fall out van oogschaduw mee wegvegen. De kwast is zacht, hij voelt goed aan. Het is nou niet een merk waar ik zoveel geld voor een kwast zou neerleggen, ik vind hem duur.

Mijn eerste gevoel is dat ik niet meteen heel enthousiast ben. Ik vind het zeker een goed gevulde box wat betreft variatie en waarde. Maar er zitten vier merken in die al eerder in de box hebben gezeten en zeker Figs & Rouge is niet echt origineel meer. Wij hebben al twee keer eerder een tube in de box gehad en ook al eens andere producten van het merk. Voor de liefhebbers heel fijn, maar ik vind nieuwe merken ontdekken ook erg leuk.

De Styletone box is een maandelijkse box met vijf fullsize producten. Je betaalt €12,50 per maand inclusief verzenden en de box past door de brievenbus.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. januari 17, 2017 / 11:10

    Wat jammer dat de box voor jou een beetje tegen viel. Zelf heb ik hem ook ontvangen en eerlijk gezegd was ik best wel enthousiast 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *