Studio Noos Mombag

Al tijden stond hij op mijn lijstje, de mombag van Studio Noos.. Maar ik ben gezwicht en ook bij mij hangt hij nu aan de kinderwagen..

Bij mijn Kek Mama zat een kortingscode, ze zijn daar in de voordeelshop al te koop met korting, dus dat was dubbel korting.. Nou, dat laat ik mij geen twee keer zeggen, in mijn mandje ermee!

De tas is groot, heel groot. Je kunt hem aan je kinderwagen hangen, hij past zo goed als op alle modellen en merken. Wil je ‘m als gewone tas gebruiken, dat kan uiteraard ook.

Wat ik mooi vind is dat hij in allerlei stofjes en kleuren te koop is. Wol, teddy, linnen, rib, in zachte kleuren of juist sprekende herfstkleuren. Ze worden gemaakt in Nederland door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je steunt er dus ook nog eens iets goeds mee, dat maakt de prijs weer iets logischer.

Mijn tas is de Dusty Pink rib versie, een die prima past bij mijn all black kinderwagen en rest van mijn stijl. De Midnight rib staat ook nog op mijn verlanglijstje en zo’n teddy versie lijkt mij ook wel wat.

Ja ze zijn prijzig voor een stoffen tas, maar oh wat zijn ze leuk!

Studio Noos is verkrijgbaar bij hun eigen webshop, maar ook via diverse andere webshops en verkooppunten. Je betaalt €49,95 voor een mombag.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *