Stash Flash | Blush

I like pink blushes and I cannot lie! Hoarder alert hier, want ik ga jullie al mijn blushes in mijn stash/collectie laten zien. Ik heb er een heleboel, dus bereid je voor. Ik laat je mijn collectie zien in een video!

Blushes zijn mijn zwakke plek wat betreft beauty. Ik kan altijd wel weer een nieuwe gebruiken en wissel vaak af binnen mijn stash. Mijn favoriet is Nars Deep Throat. De enige blush die ik ooit heb opgemaakt en opnieuw heb gekocht. Nars is top met blushes, maar ik heb ook veel MAC en budgetmerken.

blush1

Mijn collectie berg ik op in dit bakje van Ikea. Hiervan heb ik er een heleboel in mijn Malm kast om alles netjes te houden. Als je ze zo naast elkaar ziet valt het best mee, toch?

blush2

Grapje hoor, het is eigenlijk hartstikke veel! En dan te bedenken dat ik toch vaak naar mijn favorieten grijp. Dit filmpje was wel een eyeopener, want veel kleuren gebruik ik nauwelijks meer. Vaak vind ik ze te leuk om weg te gooien of zit er een herinnering aan vast. Gelukkig zijn het poederproducten, waardoor ze relatief lang bewaard kunnen worden.

Heb jij veel blushes?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *