SOXS geitenwollen sokken | Lifestyle

Het klinkt als het sufste wat er is, geitenwollen sokken. Het imago dat ze hebben is niet zo best, maar oh wat ben ik blij met mijn paar SOXS sokken!

Ik kwam ze tegen op Instagram en het duurde best een tijdje voor ik ze bestelde. Want, heel goedkoop zijn ze niet. Je betaalt zo’n €28,95 voor een paar en dat vind ik best prijzig. Maar lekkere warme sokken voor in huis draag ik vaak, dus vooruit dan maar.

Ze worden bezorgd in een brievenbusdoos, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ideaal!

In de doos zitten allerlei kaartjes met informatie over de sokken. Ik vond het leuk om te lezen dat ze gemaakt zijn van eco-wol, met de hand worden gemaakt en worden ingepakt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Duurzaam dus!

De sokken zijn mooi gebreid en zitten heerlijk. Ze zijn lekker dik en warm. Je kunt ze zo dragen in huis, over een (jogging)broek. Maar ook lekker in laarzen als je naar buiten gaat. Je hebt verschillende hoogtes, ik koos de hoogste. Je hebt ook twee minder hoge versies. Daarnaast koos ik voor een zwart label, je kunt ook voor roze en andere kleuren gaan. En mocht je je hele gezin in de sokken willen hullen, ze zijn er ook voor mannen en kids.

Niet goedkoop, wel heeeeeeel erg het geld waard. Sinds ik ze heb draag ik ze dagelijks in huis en kijk ik mijn sloffen eigenlijk niet meer aan. Maar, goed nieuws! Met de code REFTBDNOP6AY8 krijg jij 15% korting op je bestelling.

Te koop via SOXS.co

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *