Soft & Gentle deodorants | Beauty

Een deodorant met watermeloengeur? Nou, Iris zou Iris niet zijn als die niet direct afgerekend werd bij de kassa. Klinkt geweldig!

De versie met jasmijngeur ging ook meteen mee. Beide van het merk Soft & Gentle. Een merk met deodorants die vriendelijk zijn voor de huid. Deze bussen zijn een anti-perspirant. Ze bieden 48 uur bescherming en zorgen ervoor dat de zweetproductie vermindert.

De verpakking is wit, met gekleurde accenten passend bij de geur. De versie met jasmijn en kokosmelk heeft roze accenten. De versie met meloen en lotus heeft blauwe accenten. De spuitbussen bevatten 150 ml en hebben een fijne spraydop.

Jasmijn en kokosmelk ruikt bloemig, warm, zwoel. Een heerlijk geurtje, vrouwelijk ook.

Lotus en watermeloen is juist fris, fruitig, maar niet te overheersend. Ik ruik zeker meloen, maar vooral  ook een frisse en neutrale geur.

Dit zijn de bestanddelen. Naast de gebruikelijke ingrediënten, ook aluminiumzouten, parfum, sojaboon olie en olijf extract. De aluminiumzouten zorgen ervoor dat je zweetklieren vernauwen, waardoor je minder zweet. Mocht je dit ingrediënt vermijden, dan heeft Soft & Gentle ook deo’s zonder aluminium in het assortiment.

De deodorants vind ik prettig in gebruik. De spray is niet te krachtig, de geuren zijn heerlijk en overheersen niet. Zacht voor mijn huid, ook na het scheren. Naast deze geuren zijn er nog meer verkrijgbaar, waardoor je er altijd wel eentje kunt vinden die je prettig vindt.

Ze houden mij gedurende de dag droog en fris. Nu is het natuurlijk winter, dat zal absoluut schelen. Maar ik ben niet iemand die erg veel zweet, ik ben daarom ook niet op zoek naar een sterk werkende deo.

Ik blijf deze zeker gebruiken, ze zijn heerlijk. Ik had het geluk dat ze voor €0,99 in de aanbieding waren, maar ook de volle prijs zou ik ervoor betalen.

De Soft & Gentle deodorant kost €2,99 en is te koop bij Etos.

Ken jij dit merk al?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *