Soap & Glory Sugar Crush | Beauty

Bij het zien van dit merk ga ik weer even terug naar mijn reisje naar Londen jaren geleden. Soap & Glory is zo’n leuk merk!

Mijn zusje ging onlangs met een vriendin naar Londen en bracht dit setje als cadeautje voor mij mee. Superlekker en natuurlijk heel lief!

Soap & Glory is een Brits merk met een vrij uitgebreide collectie. Naast verzorging voor je lichaam, hebben ze ook make-up en verzorging voor je gezicht. Allemaal in de bekende snoepjesroze verpakking met zoete geuren.

Echt super om cadeau te geven, zoals dit is ingepakt. In een vloeipapiertje, leuk hoor. In het papier zitten twee mini’s verpakt. Een douchegel en een bodycream. Beide hebben de geur Sugar Crush, zoet en ook wat citrusachtig. Ik vind hem erg lekker!

De douchegel is wit van kleur en best dik. Onder de douche is hij romig, zuinig in gebruik. Verder eigenlijk niet zo bijzonder, precies zoals ik een douchegel fijn vind.

De bodycream is lekker dik, vandaar ook de naam buttercream. Het smeert prettig uit, trekt redelijk snel in en voedt prima. De geur is sterk, waardoor deze een lange tijd op de huid blijft hangen. Zeker in combinatie met elkaar ruik je de producten goed.

De douchegel bevat 75 ml, de buttercream 50 ml. Er zit geen SLS of SLES in de douchegel, wel een andere mildere reiniger. Verder geen gekke dingen. Wel zie ik parfum in het midden van de lijst staan. Mocht je heel gevoelig zijn hiervoor, test ‘m dan eerst even of skip deze douchegel.

De buttercream is op basis van glycerine en shea boter, dat merk ik zeker terug. Ook zie ik vette alcohol, cacaoboter, amandelolie en kokosolie bovenaan de lijst staan. Fijn, dit ziet er goed uit! Ook hier weer parfum in t midden van de lijst.

Ik vind het heerlijke producten, werken prima en ruiken zo lekker!

Soap & Glory is te koop in Engeland, maar je kunt het in Nederland krijgen bij de Boots apotheken (ze hebben ook een webshop).

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *