Soap & Glory Girligo moisturizing spray | Beauty

Deze Soap & Glory Girligo spray staat al jaren tussen mijn parfums, schandalig eigenlijk. Maar sinds kort heb ik hem weer helemaal ontdekt!

Soap & Glory is een merk uit Engeland, met verschrikkelijk lekkere body en skincare producten. Ik heb er een heleboel spullen van meegenomen jaren geleden. Het meeste is inmiddels al op, maar deze had ik nog. Een spray die naast een geurtje ook nog een verzorgende werking heeft. Schattig hoor, maar ik pakte hem eigenlijk nooit.

Tot ik laatst bedacht dat dit natuurlijk ook een spray on bodylotion is, waar ik zo gek op ben. Dus ik heb de fles afgestoft en in de badkamer gezet.. en helemaal herontdekt!

De spray ziet er zo uit, heel clean. Er hoort geloof ik nog een doosje omheen, maar die heb ik niet meer. Het is een witte fles met roze details. Door de fles heen kun je de substantie zien, zodat je weet hoeveel er nog in zit.

De verpakking bevat in totaal 250 ml, wat een prima hoeveelheid is. Doordat er geen gas in zit zoals bij de meeste spray on bodylotions doe je er veel langer mee.

De spray werkt prima en met een spray of vijf kan ik mijn hele been insmeren. Wel een beetje onhandig is dat hij op zijn kop niet werkt. Dus soms spray ik wat in mijn hand en smeer ik het daarna uit, voor het gemak.

Hier zie je de ingrediënten. Op basis van water, met minerale olie en glycerine als verzorgende bestanddelen. Ik zie ook veel vette soorten alcohol staan, die je huid verzorgen. Hoog op de lijst staat parfum, dat maakt hem niet heel geschikt voor gevoelige huidjes. Verder zit er nog shea butter en cacaoboter in.

Voornamelijk wat goedkopere bestanddelen. De minerale olie legt een laagje op je huid, waardoor deze het vocht beter vasthoudt. De vette soorten alcohol en glycerine verzorgen de huid.

De bodylotion is heel vloeibaar en wit. Het smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Ik vind hem niet te licht, deze verzorgt echt prima. De geur is sterk, maar niet allesoverheersend. Hij ruikt heerlijk, een typisch Soap & Glory geurtje. Door de bergamot, perzik, aardbei, jasmijn, mandarijn en musk ruikt de bodylotion zwoel en zoet.

Waarom deze zo lang stof heeft staan vangen, geen idee. Maar ik ben blij dat ik ‘m nog heb en er nu van kan genieten. De geur is heerlijk en het product werkt goed. Dus deze blijf ik voorlopig zeker gebruiken, hmm.

Soap & Glory producten kun je via kopen in de meeste Engelse drogisterijen. Het is gelukkig voor ons, ook online te krijgen. De producten kosten tussen de 5 en 10 pond per stuk.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *