Skin79 BB Cream | Beauty

De hype van jaren geleden, BB cream. Geloof het of niet, deze van Skin79 was razend populair, maar heb ik nog nooit geprobeerd!

Eens moet de eerste keer zijn, dus toen ik hem kreeg in de Lookfantastic box was ik dan ook blij. Een kleine tube, dus ideaal ook voor op reis. De kleur is licht, zoals bij veel van dit soort BB creams. Ik verwacht dan ook dat hij prima past bij mijn huidskleur.

bb1

De BB cream van Skin79 komt uit Azië en is op internet al veelbesproken. Hij zou geweldig moeten zijn! Ik heb wel een aantal Nederlandse versies van een BB cream geprobeerd, maar deze nog nooit.

bb2

De BB cream moet een anti-rimpel werking hebben en een whitening effect op de huid. Verder bevat hij een SPF van 30, wat hoog is voor een make-up product. Of nouja, make-up? Dit wordt eerder gezien als huidverzorging met een tintje.

bb3

De grote verpakking is een ronde pompverpakking. Deze mini heeft een handig tuutje, ook fijn. Je kunt goed doseren, want veel heb je niet nodig.

bb4

Van de meeste BB creams is er maar een kleur verkrijgbaar, zo ook bij deze. Heb je een lichte huid, dan zit je vaak wel goed. Deze lijkt hier wat grijs, maar dat hoort zo. Hij is in ieder geval licht genoeg!

bb5voor

Dit is mijn huid zonder foundation. Gelukkig is mijn spray tan eraf, zodat ik goed kan testen of deze bij mijn huidskleur past.

bb6na

En met BB cream! De kleur is werkelijk waar perfect. Hij dekt heel mooi, bedekt roodheid en oogt niet onnatuurlijk. Ik ben heel tevreden, moet ik zeggen.

bb7fullface

Hier ook met de rest van mijn make-up erbij. De BB cream vind ik heel mooi op de huid zitten en natuurlijk ogen. Ik heb geluk met de kleur, die past goed.

Gedurende de dag blijft de BB cream goed zitten. Ik ga iets glimmen, maar dat heb ik bij alle foundations wel. Waarschijnlijk komt dat omdat hij naast een dekking ook de nodige verzorging geeft.

Dik tevreden, wat een fijne BB cream!

De fullsize verpakking van 40 gram kost €24,00 en is verkrijgbaar bij diverse webshops.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Jantine
    september 27, 2017 / 15:28

    Dat is een hele mooie BB cream! Fijn dat hij ook echt verzorgend is voor je huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *