Shoplog (Boots, Xenos en Kruidvat)

Shoppen, wie houdt er niet van? Ik wel hoor! Vooral beautyshoppen, terwijl ik eigenlijk al tot 2048 genoeg cosmetica heb. Met mijn zusje ging in naar Heemskerk en dit is wat ik allemaal weer mee naar huis nam. Geen filmpje, maar foto’s dit keer.

Heemskerk is nu niet bepaald de meest bruisende winkelstad, al zeg ik het zelf. Maar wat zij er wel hebben is een Boots apotheek en een groot drie meter schap van Catrice. Het was maar goed ook, dat daar geen Douglas was, anders had ik mij nog blut geshopt.
De Boots apotheek kun je in meerdere steden vinden, maar die in Heemskerk leek mij vlak voor kerst het meest rustig. Er zit er ook een in Amsterdam en Amstelveen, maar daar waag ik mij niet vlak voor de feestdagen.

In de Boots apotheek kun je niet alleen terecht voor recepten en medicijnen (daar liep ik straal voorbij), maar ook voor een aantal mooie beautymerken. Ze liggen daar in de schappen en je hoeft er niet naar te vragen. Vorig jaar maakte ik in Londen kennis met het merk Boots botanics, dit wordt hier ook verkocht. De cleansing balm stond al een tijdje op mijn lijstje, omdat hij niet zo duur is.

Uiteindelijk nam ik dit mee:

 • Boots botanics cleansing balm €10,95
 • Hydraluron moisture booster €29,95
 • Boots vitamine E moisturizer €3,45

Er komen uiteraard reviews aan van de producten als ik ze wat langer getest heb.

Tot onze grote verrassing (en vreugde!) zit er ook een groot Xenos filiaal. Daar moesten we even naar binnen om te snuffelen. Ik kom er niet vaak, maar ze hebben er de leukste accessoires. Ik kocht twee waxinelichthouders. Een zwarte met gouden binnenkant en gaatjespatroon en een glazen met rosegouden print. Beide kosten €1,99 per stuk.

Als laatste liepen we naar Kruidvat. Daar vonden we het drie meter schap van Catrice en sloegen wij ons slag. Alles werd bekeken en na een paar minuten zaten mijn handen al vol swatches. Uiteindelijk nam ik deze producten mee:

 • Catrice Velvet matt oogschaduws in 010 en 050 €3,99
 • Catrice Calligraph slim eyeliner €2,99
 • Catrice All about matt palette €4,99
 • Catrice Velvet finish poeder €4,99
 • Catrice Velvet finish concealer €4,59
 • Sinful Colors nagellak €1,99
 • Essence Smokey eyes set €2,89

Ook van deze producten kunnen jullie binnenkort een review verwachten. De eyeliner nam ik mee om te kijken of hij net zo goed is als mijn favoriete Maybelline eyeliner. De Velvet finish concealer deed mij denken aan de Collection 2000 concealer, dus die moest ook mee. Sinful colors is een leuk en budgetproof merk, echt een aanrader. Achteraf bleek ik het koraalkleurtje al te hebben, oeps. De smokey eyes set van Essence vond ik lijken op Satin Taupe van Mac, dus ook deze ga ik vergelijken.

Dat was mijn shoplog in foto’s! Van de meeste producten heb ik al foto’s en swatches gemaakt dus je zult ze vanzelf voorbij zien komen in reviews.

Liefs Iris

 

 

1 Reactie

 1. januari 5, 2015 / 19:58

  Tjonge je hebt leuke spulletjes bij elkaar gescoord bij de verschillende winkels, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *