Secret of the Rose kaartendeck

Door medecursist Eveline bij mijn schrijfcursus kwam ik dit kaartendeck tegen. Na een tijdje twijfelen ligt het inmiddels ook bij mij in huis!

Een kaartendeck is een set met kaarten die je voor zelfontwikkeling kunt gebruiken. Je hebt ze met affirmaties erop, met inspirerende quote of teksten. Ik heb al een ander kaartendeck, dat ik ook graag gebruik.

Het Secret of the Rose kaartendeck is gemaakt door Andrea Roozendaal en kun je via haar eigen website kopen. Ze heeft deze set zelf ontworpen, er staat hele mooie afbeeldingen op, prachtig!

De set zit in een roze doosje, met daarbij een boekje. Hierin staat een beschrijving van elke kaart en hoe je met de set kunt starten. Heel handig en ik bewaar het ook zo bij elkaar.

Andrea beschrijft zelf op haar website het beste hoe de Secret of the Rose kaarten werken:
Dit carddeck is geen gewoon carddeck maar een beleving van liefde, zodra je het oppakt voel je het al. Het bevat alles om jou terug te brengen naar je ware zelf, de vrouwelijke energie en je intuitie. Ze helpt je om in te zien waarin jij jezelf nog tegenhoudt om in je volle zijn te stappen. Je ziel wilt leiden, dat is wie je in essentie bent. De kaarten zijn met veel liefde gemaakt, schudden je wakker en openen je hart. Ze bevatten zeer krachtige sleutels, helende afbeeldingen en symbolen. Diep van binnen weet jij wie je werkelijk bent en wat je zielsmissie is. Alleen jij kunt er voor kiezen om daar volledig ja tegen te zeggen.

Naast de prachtige kaarten met illustraties zijn er ook twee ja en nee kaarten. Deze kunnen je helpen om een moeilijke beslissing te nemen. Plus nog vier maankaarten bij de fases van de maan, als je hier wat meer stil bij wilt staan.

Ik gebruik ze om inspiratie uit te halen. Om wat dieper te graven bij mijzelf en meer inzicht te krijgen. Ik leg ze neer in een waaier en trek daarna een kaart waar mijn aandacht naartoe getrokken wordt. Vervolgens pak ik het boekje erbij om te kijken wat deze kaart voor mij betekent. Daarna zet ik de kaart in een houdertje neer zodat ik er gedurende de dag nog een aantal keer naar kijk tot ik weer een nieuwe kaart trek.

Ik vind het een prachtig kaartendeck en je kunt het zo zweverig maken als je zelf wilt. Wat mij betreft is het deck zeker de moeite waard!

Je koopt het Secret of the Rose kaartendeck voor โ‚ฌ59,00 in de webshop van Andrea zelf.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *