Zeeman Save Our Sisters | Lifestyle

Een product kopen voor het goede doel, altijd goed. Zeeman steunt al tien jaar het Save Our Sisters project, dat straatarme meiden een toekomst biedt.

Zeeman steunt dit project omdat zij graag iets willen betekenen voor de landen waar veel van hun textiel wordt geproduceerd. In dit geval is dat India, waar miljoenen mensen in armoede leven. Straatarme meisjes worden het slachtoffer van mensenhandelaren of de prostitutie in gelokt. Save Our Sisters haalt meiden uit deze ellende en biedt ze een toekomst. Op speciale scholen krijgen ze een opleiding, hulp en begeleiding. Dit jaar bestaat deze school tien jaar. Ze zorgen voor opleidingen, schoolmaterialen en eten. Maar zij zoeken ook actief in de sloppenwijken naar meisjes die risico lopen om in de prostitutie te belanden.

Een heel goed doel dus! Ik heb een kettinkje, waarmee het project gesteund wordt. Op dit moment worden er notitieboekjes verkocht waarmee jij jouw steun kunt geven. Op de producten staat geen merk of naam van Zeeman of het project.

Je vindt de Save Our Sisters producten bij de kassa’s van Zeeman.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Peter jooren
    oktober 31, 2019 / 21:17

    Ik vroeg bij de kassa of ik niet gewoon wat geld kon doneren, een collectebus zou een goed idee zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *