Rock Your Crystals | Boekreview

Edelstenen, het zijn er onwijs veel er is zoveel over te leren. In plaats van het steeds op te zoeken, besloot ik dit boek te kopen!

Het boek is geschreven door Hanneke Peeters, de oprichtster van Rock Your World. Een webshop en merk rondom selfcare. Ze is heel actief op Instagram met meditaties, tips en inspiratie. Ik vind haar heel om te volgen, een aanrader!

In het boek vind je allerlei informatie over de 50 meest toegankelijke kristallen. Geen saai boek met alleen maar opsommingen, het is veel meer dan dat. Het is een mix van informatie over kristallen, persoonlijke ervaring, rituelen en inspiratie.

Hoe zorg je ervoor dat je lekkerder slaapt, welke kristallen ondersteunen daarbij? Hoe gebruik je kristallen in je huis? Welke kristallen hebben invloed op je humeur? Hoe werkt de cyclus van de maan en welke rituelen kun je daarbij uitvoeren? Allerlei vragen waar je in dit boek antwoord op krijgt.

Ik heb hem in twee avonden uit gelezen, het leest heel gemakkelijk. Daarna heb ik hem al een paar keer gepakt om wat op te zoeken, het is geen boek wat je daarna jaren in de kast bewaard.

Prettig geschreven, bomvol info en tips, hele mooie foto’s en echt een musthave als je een liefhebber bent van kristallen en spiritualiteit.

Je koopt Rock Your Crystals bij de (online) boekhandel voor €18,50

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *