Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam | Beauty

De vernieuwde lijn gezichtsverzorging van Rituals ziet er prachtig uit! Ik wilde wel graag iets proberen en ging voor de Velvety Smooth Cleansing Foam.

De naam alleen al jongens, hmm. Ik ben sinds de adventskalender van afgelopen Kerst van alles aan het ontdekken van Rituals. Gezichtsverzorging verkopen ze ook, maar ik had het nog nooit geprobeerd. De lijn is onlangs helemaal vernieuwd en heet The Ritual of Namaste. Ik ga voor een cleanser, omdat dat altijd wel op komt bij mij. Meer proberen kan altijd nog.

De cleanser zit verpakt in een doosje, chic hoor. Daarin vind je een witte tube met gouden details. Simpel, maar oogt luxe. Er zit 125 ml in de tube. Dat lijkt weinig, maar je hebt zo weinig nodig dat je hier 524473 jaar mee vooruit kunt.

De gouden dop is een draaidop, dat vind ik wel een beetje jammer. Een klikdop is sneller en handiger, zeker wanneer je de cleanser onder de douche gebruikt.

De bestanddelen zijn super. Geen SLS en SLES, wel zachte reinigers, glycerine en de moringa en lotus die op verpakking staan. Helaas ook parfum, maar gelukkig helemaal onderaan de lijst.

De cleanser zelf is wit en lekker dik. Met warm water zorg je ervoor dat hij gaat schuimen en kun je je gezicht ermee reinigen. Hierna voelt mijn huid fris aan en niet droog. Ik gebruik hem niet om make-up mee te verwijderen, puur als cleanser.

De geur was even wennen, hij is namelijk fris en citrusachtig. En dat is niet echt mijn smaak meestal. Ik vind de geur wel heel goed bij de lijn en het product passen en hij is gelukkig niet sterk.

Een erg lekker product, ik ben er blij mee. Zuinig in gebruik, zacht voor de huid en staat ook nog eens prachtig op je badkamerplankje.

De Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam kost โ‚ฌ12,50 en is verkrijgbaar bij Rituals, Douglas en Bijenkorf.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *