Rituals The Ritual of Karma | Beauty

The Ritual of Karma.. prachtige mintgroene verpakkingen en een zomerse, frisse geur, helemaal in mijn straatje!

Niet de hele lijn, maar wel een aantal producten die ik samen in een cadeauset kocht. De lijn heeft mintgroene verpakkingen met koperen accenten. Vooral gericht op de zomer, er zitten veel zonproducten in de lijn. De geur past er ook perfect bij, licht, fris en zomers, hmm!

Doucheschuim, zo lekker luxe. De ideale manier om een douchebeurt net wat leuker te maken. Het komt uit de verpakking als een gel, maar zodra er water bij komt begint het flink te schuimen.

Een scrub hoort natuurlijk in een lijn speciaal voor de zomer. Hij is niet heel heftig, het is meer een douchegel met scrubbende werking. Ik vind dat prima, handig voor het zelfbruinen, zonnen of scheren. Dit is een kleine tube, de fullsize versie zit in een grotere variant van 150 ml.

De body cream is niet los te verkrijgen, alleen in een set. Het zou een shimmering body cream moeten zijn, waar ik wel een beetje van baalde. Maar ik zie de shimmers nauwelijks zitten, je voelt ze ook niet. Als de zon erop schijnt, zie je een hele subtiele glans. Ik kan er wel mee leven dus, het is niet zo opvallend.

Links de scrub, in het midden de bodycream en rechts het doucheschuim. Zoals je ziet is de scrub een douchegel met scrubdeeltjes, niet te heftig.

De bodymist vind ik zo lekker! Ik draag hem bijna dagelijks, ook al is het niet echt een geur die bij de winter past. De grote versie wil ik hier zeker eens van kopen. De geur blijft niet lang hangen, het is nu eenmaal een bodymist. Maar in combinatie met de andere producten ruik je het langer. Fijn dat je hem ook in de zon kunt gebruiken en dat je het ook op kleding of beddengoed kunt sprayen zonder vlekken.

De Karma lijn is een limited edition lijn uit 2016, waarvan een aantal producten later in de gewone collectie is gekomen. Daar ben ik blij mee, want hij is heerlijk! Ik heb geen ervaring met de zonproducten, maar die wil ik graag eens proberen. Mijn favoriete Rituals lijn is de Dao lijn, maar deze Karma lijn deelt zeker die eerste plek. Ik heb nu eenmaal een zwak voor lichte en zomerse geuren.

Shower foam €8,50
Shower scrub €10,00
Bed & body mist €16,50

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *