Rituals – The Ritual of Dao bodycream | Beauty

Een bodycream van Rituals, die heb ik dus nog nooit geprobeerd. Ik kreeg deze in mijn Lookfantastic box en zette hem direct in de badkamer, lekker!

Wat een schatje, deze tube van 70 ml. Rituals is een heerlijk merk met allerlei verschillende producten. Van thee tot parfum en van douchegel tot kaarsen. Ik ben er jaren gek op de geurstokjes en ook staat er altijd een Rituals handzeep naast de kraan.

The Ritual of Dao ken ik nog niet, maar wie weet komt dat omdat ze onlangs veel namen hebben veranderd. De geur is zacht, hij doet mij ergens denken aan zwitsal. Erg lekker! Ze hebben hier ook geurstokjes van, hmm. Volgens Rituals ruikt de lijn naar witte lotus en yi yi ren.

Hier zie je de bestanddelen. Siliconen, vette alcohol en zonnebloem olie zorgen voor een dikke en rijke crème. Verder zie ik een aantal andere extracten en oliën staan. Ook parfum, op zo’n twee derde van de lijst. Niet heel veel, maar het kan zijn dat je er gevoelig voor bent.

Een dikke crème dus, heel voedend. Ik vind hem toch snel intrekken en ik kan binnen no time mijn kleding weer aan. Mijn huid voelt de hele dag zacht aan en ik ruik nog heel lichtjes de geur. Echt een body cream voor de koude dagen of juist na een dagje in de zon. Want ook in de zomer kan je huid flink droog worden. Ik smeer weer vrolijk verder met deze mini tube, wat is het lekker spul!

De mini van 70 ml kost €6,00. De fullsize pot van 220 ml kost €17,50. Rituals is verkrijgbaar via hun eigen winkels en webshop.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *