Rituals The Ritual of Dao | Beauty

Mijn favoriete lijn van Rituals is The Ritual of Dao, een heerlijk neutrale en zachte geur. Ik heb er inmiddels al flink wat producten van!

De hele Ritual of Dao lijn is donkergroen, zodat je in een oogopslag ziet welke geurlijn het is. Ik vind de geur zacht en neutraal, waardoor mannen deze ook zouden kunnen gebruiken bijvoorbeeld. Dan is het fijn dat de verpakking niet snoeperig roze is. Naast de producten die je hier ziet, heb ik ook de bodycream in het groot en gebruik ik de night balm voor mijn handen. In huis staan verder nog de handwash en geurstokjes.

Dit is wat Rituals over de lijn zegt: Dao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. Deze balans stelt je in staat om te ervaren dat alles in het leven goed is zoals het is. The Ritual of Dao collectie focust zich op Yin en helpt je om innerlijke rust te vinden in je drukke leven.

Een heerlijke body cream in handig formaat. Je kunt deze tube aanschaffen, of de grote pot van 220 ml. Ik heb ze beide en zeker de kleine is ideaal voor op reis, als cadeautje of om het product eerst te proberen. Een lekker dikke creme, die goed voedt en toch snel intrekt.

De doucheolie is heerlijk luxe, zowel het product als de verpakking. Schuimt lichtjes, maar is verder vooral voedend. Na het douchen hoef je je niet meer apart in te smeren met een bodycream, scheelt weer.

De foaming shower gel is luxe, maar dan op een andere manier. Geen gewone douchegel, maar een die als schuim uit de verpakking komt. Een zacht schuim, dat ook nog eens erg lekker ruikt. Het verzorgt verder niet, dus hierna nog wel even smeren met een bodyproduct.

Als laatste de scrub, een klein potje. Je hebt hem ook in groot formaat, maar zo’n kleintje is echt ideaal voor onder de douche. De scrub is een creme, die langzaam smelt en niet al te grof scrubt. Ik vind hem erg prettig in combinatie met het epileren van mijn benen en na gebruik trekken body creams ook sneller in.

Hier zie je links de body cream, daarna de scrub, shower foam en tenslotte de olie.

Een heerlijke lijn, met subtiele en rustgevende geur. Ik gebruik de producten dagelijks met plezier, zeker mijn favoriete lijn van dit merk!

Je shopt Rituals in hun eigen winkels en webshop, maar ook bij Douglas en De Bijenkorf bijvoorbeeld.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. sabrina
    februari 9, 2019 / 17:30

    Ik vind dit ook de lekkerste lijn van Rituals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *